The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Dewy

Apple in het bedrijfsleven

Gebruik jij Apple producten privé graag om in contact te blijven met vrienden, te surfen op Safari of om onderweg series te kijken? Ook in het bedrijfsleven hebben Apple producten veel te bieden. Zo beschikt ieder Apple apparaat standaard over handige apps, zoals FaceTime om op afstand videoconferentie gesprekken te voeren met collega's. We vertellen je wat Apple in het bedrijfsleven nog meer te bieden heeft.

Eenvoudig besturingssysteem vol handige apps

Apple FaceTime

Met Apple's besturingssystemen zoals iOS of macOS kan iedereen overweg. Maar naast dat het besturingssysteem gebruiksvriendelijk is, beschikt ieder Apple apparaat standaard over handige apps die goed van pas komen in het bedrijfsleven. Dat zijn natuurlijk de standaard apps als Mail, Berichten, Herinneringen en Agenda. Apple werkt ook samen met diensten als Microsoft Exchange voor e-mail en agenda's. En wat dacht je van FaceTime? Zo voer je ook op afstand conferentiegesprekken met je collega's. Tijdwinst! Sinds iOS 12 is het zelfs mogelijk om met maximaal 32 personen tegelijk een FaceTime gesprek te voeren.

Meer productiviteit dankzij iWork

Apple iWork

De apps binnen Apple iWork verhogen je productiviteit. Je merkt snel dat iWork apps als Pages, Numbers en Keynote onmisbaar zijn als je ze eenmaal gebruikt. Met elke iWork app open je Microsoft Office bestanden en sla je ze op. In Pages maak je documenten en voeg je afbeeldingen, films, vormen en grafieken toe. Numbers is bedoeld voor spreadsheets. Je begint met een leeg canvas waaraan je grafieken, tabellen en afbeeldingen toevoegt. In Keynote bouw je de mooiste presentaties. Met iCloud hebben jij en al je collega's toegang tot de bestanden op iPhone, iPad en Mac. Zelfs je collega's aan de andere kant van de wereld. Productief toch?

Apparaten die samen nog beter werken

Apple Continuïteit

Alle Apple apparaten werken naadloos met elkaar samen. Sterker nog, ze versterken elkaar. Je begint bijvoorbeeld in de trein aan een document op je iPhone en op je werk maak je het af op je Mac. En wat dacht je van AirPlay? Daarmee stream je presentaties van Mac, iPhone of iPad naar een HDTV met behulp van Apple TV. En dan is er natuurlijk nog AirDrop. Met AirDrop verzend je al je documenten van het ene Apple apparaat naar de ander. Eenvoudig en vliegensvlug.

Al je bestanden op één plek in de Bestanden app

Apple Bestanden app

Door al je losse bestanden op verschillende plekken op te slaan, zie je door de bomen het bos niet meer. De Bestanden app op iOS 11 biedt uitkomst. Je beheert al je bestanden in één handige app die je bekijkt en beheert vanaf iedere iPhone, iPad of iPod Touch. Je vindt je bestanden direct, ook in andere apps, op andere iOS apparaten en in iCloud. Je deelt bestanden ook eenvoudig met collega's. Gelijktijdig met andere collega's aan een project werken? Ook dat kan. Alle deelnemers hebben een eigen kleurcode, zo zie je direct wanneer ze online zijn en aan het gedeelde document werken.

Maak je geen zorgen over de veiligheid

Apple Veiligheid

Alles wat je doet, is bij Apple in goede handen. Over veiligheid hoef jij je dus geen zorgen te maken. Alle informatie in het systeem is versleuteld. Niet alleen op je apparaat, maar ook tijdens verzending. Je gegevens zijn dus altijd afgeschermd. In iOS en macOS ontvang je geregeld updates om beveiliging nog beter te maken. En dankzij Face ID of Touch ID ontgrendel je jouw apparaat enkel met jouw gezicht of vingerafdruk. Niemand anders die erbij kan.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.343 beoordelingen