The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Evany

Alles over Apple in onze winkels

Bij Coolblue verkopen wij veel producten van Apple. De meeste producten vind je ook in al onze winkels. Je test hier bijvoorbeeld de nieuwste iPhone of MacBook of vergelijkt hem met andere modellen. Daar helpen onze Apple Masters je graag bij. Coolblue is een Apple Authorized Service Provider. Je kunt daarom ook bij ons terecht voor de reparatie van een Apple product. Hieronder vertellen wij je meer over Apple in de winkels van Coolblue.

Laat je adviseren door onze Apple Masters

Apple advies Coolblue

In onze winkel helpen onze Apple Masters je met alles wat met Apple te maken heeft. Deze medewerkers worden maandelijks door Apple getraind en zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Apple Masters leggen je bijvoorbeeld uit wat de nieuwe M1 chip in MacBook inhoudt en wat je ermee kunt doen. Of wil je een nieuwe iPhone, iPad of Apple Watch? Apple Masters vertellen uitgebreid wat de verschillen zijn tussen de modellen en adviseren welk apparaat het best bij jou past.

Bekijk de nieuwste producten

Apple Coolblue

In onze winkels vind je een groot gedeelte uit ons Apple assortiment. Je kunt zo de nieuwste iPhone of MacBook in het echt zien en uitproberen. Daardoor weet je bijvoorbeeld hoe iPhone in je handen ligt of dat het scherm van MacBook groot genoeg voor je is. Bekijk voordat je naar één van onze winkels gaat welke Apple producten er in de winkel liggen. Iedere winkel heeft een eigen pagina met een overzicht van het assortiment.

Vergelijk producten met elkaar

Apple producten vergelijken

Kun je niet kiezen tussen bijvoorbeeld iMac en MacBook? Onze Apple Masters helpen je op weg. Deze specialisten kijken samen met jou naar wat jij belangrijk vindt en kiezen vervolgens verschillende modellen die daarop aansluiten. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en naar huis gaat met een Apple apparaat dat bij jou past.

Lever je oude iPhone in voor korting

iPhone inruilen

Wist je dat je bij ons je oude iPhone inruilt voor een nieuwe iPhone met korting? Voordat je een nieuwe iPhone kiest, bekijkt onze specialist eerst wat je oude toestel waard is. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de staat van de behuizing en het scherm. Op basis van het oordeel van de specialist hoor je meteen wat de inruilwaarde is en hoeveel korting je krijgt op je nieuwe iPhone.

Laat je Apple producten repareren

Apple Authorized Service Provider

Coolblue is een Apple Authorized Service Provider, ofwel AASP. Dit betekent dat wij erkend zijn door Apple. Daardoor mogen wij Apple reparaties en andere services aanbieden aan Apple gebruikers. Alle reparaties worden uitgevoerd door gecertificeerde technici die alleen originele Apple onderdelen gebruiken. Is het scherm van bijvoorbeeld jouw iPhone gebroken? Maak dan online een afspraak of kom langs in één van onze winkels.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.756 beoordelingen