The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jelle

Wat is Apple Keynote?

Apple Keynote is het gratis presentatieprogramma voor macOS, iPadOS en iOS. Samen met Numbers en Pages maakt het deel uit van het iWork pakket. Keynote lijkt qua gebruik op Microsoft PowerPoint. We vertellen je hier wat Apple Keynote is en wat jij eraan hebt.

Wat is Apple Keynote?

Apple Keynote op MacBook en iPhone

Met Apple Keynote maak je op jouw Apple MacBook, iPad of iPhone eenvoudig de mooiste presentaties. Kies één van de 30 thema's en maak in een handomdraai een professioneel ogende presentatie. Of maak zelf een thema en pas elke dia van je presentatie helemaal naar jouw smaak aan. Voeg foto's, grafieken of wiskundige vergelijkingen toe om jouw verhaal kracht bij te zetten. Zie je net voor je presentatie een klein foutje in je tekst? Dat pas je eenvoudig nog snel aan op je iPhone.

Geef je presentatie in jouw stijl

Apple Keynote op iPad

Met Apple Keynote maak je de presentatie die helemaal bij jou past. Je hebt de keuze uit verschillende thema's, voegt eenvoudig foto's en tekstvakken toe en kiest uit één van de 30 overgangen. Als je jouw presentatie nog meer van het scherm wil laten spatten, voeg je ook effecten toe aan je afbeeldingen en tekst. Zo weet je zeker dat de aandacht van jouw publiek daar is waar jij hem wil.

Eenvoudig samenwerken

Apple Keynote op iPad en MacBook

Met Keynote werk je eenvoudig samen met collega's of studiegenoten aan je presentatie. Werk met meerdere mensen tegelijkertijd aan één Keynote presentatie. Dat doe je op jouw MacBook of iMac, maar ook op je iPhone, iPad of Windows computer. Zo werk je samen aan een presentatie, ook als jullie niet bij elkaar zijn. Bovendien is Keynote compatibel met Microsoft PowerPoint. Je slaat jouw Keynote bestanden namelijk eenvoudig op als PowerPoint bestand. Als je een PowerPoint bestand toegestuurd krijgt, open en bewerk je deze zonder problemen met Keynote.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.917 beoordelingen