The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Robyn

De leukste films en series op Apple TV+

Een regenachtige herfstdag leent zich goed voor een film kijken op de bank. Vanaf 1 november staat Apple TV+ voor je klaar met films en series. De streamingdienst heeft voor ieder wat wils: spannende en bizarre films, documentaires en programma's voor kinderen. In dit artikel vertellen wij je welke series en films op Apple TV+ je echt niet mag missen.

Tip 1: See

De serie See, van de makers van The Planet of the Apes en The Hunger Games, speelt zich 600 jaar in de toekomst af. Een dodelijk virus heeft alle overlevenden blind gemaakt. Zonder zicht zoeken ze naar nieuwe manieren om te overleven. De geboorte van een tweeling die ziet, schudt het leven van de mensen op. Als een gemene koningin, gespeeld door de Nederlandse Sylvia Hoeks, over de baby's hoort, zet ze alles op alles om de baby's te vermoorden.

Tip 2: The Morning Show

Alex Levy, gespeeld door Jennifer Aniston, is presentatrice van de succesvolle ochtendshow The Morning Show. Als haar co-host Mitch Kessler, gespeeld door Steve Carell, wordt ontslagen vanwege seksueel wangedrag krijgt Levy een nieuwe collega. Reese Witherspoon speelt Bradley Jackson, een ambitieuze journalist die graag Levy's plaats inneemt. De serie The Morning Show geeft een intrigerend kijkje achter de schermen van de populaire ochtendshows waarmee Amerika 's ochtends wakker wordt.

Tip 3: Servant

Servant is een psychologische thriller serie. Een echtpaar in Philadelphia, gespeeld door Lauren Ambrose en Toby Kebbell, verliest hun baby. Om het verdriet te verwerken krijgen ze een pop mee naar huis. Wanneer het stel een nanny inschakelt om voor de pop te zorgen, gebeuren er rare dingen in het huis. Apple maakt nog niet veel bekend over deze serie, maar de korte trailer geeft een goede sfeerimpressie van deze thriller.

Tip 4: The Elephant Queen

Ben je meer fan van documentaires? Dan is The Elephant Queen een geschikte keuze. De docufilm volgt een olifantenfamilie die op zoek gaat naar een nieuw thuis. Athena, de stammoeder van de familie, leidt haar familie door de Afrikaanse woestijn naar nieuwe oorden. De documentaire snijdt onderwerpen aan als moed, familie en keuzes maken. De trailer belooft prachtige beelden die je binnenkort via Apple TV+ bekijkt.

Tip 5: Helpsters

Apple heeft ook aan de kleintjes gedacht. Het programma Helpsters is van de makers van Sesame Street en leert kinderen op een speelse wijze coderen. Cody en zijn pluizige monstervrienden, de Helpsters genaamd, lossen graag problemen op. Een feestje organiseren of een berg beklimmen: ze kunnen het allemaal, als ze maar een plan hebben. Apple zegt dat peuters met dit programma leren coderen, samenwerken en kritisch denken. Leuk en leerzaam dus voor de kleinste Apple TV+ kijkers.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.120 beoordelingen