The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Robyn

5 redenen waarom je Apple Watch wilt hebben

Apple Watch, je hebt er ongetwijfeld al eens van gehoord, maar wat kun je er nou allemaal mee? Eigenlijk is het te veel om op te noemen. In dit artikel lichten we een paar van de vetste functies van Apple Watch uit. Je hebt voor optimaal gebruik van Apple Watch wel een iPhone nodig. En geloof me: als je Apple Watch eenmaal hebt, kun je niet meer zonder.

Motivatie om gezond te leven

Apple Watch gezondheidscoach

Apple Watch is jouw personal coach. Hij meet zo'n beetje alles wat met gezond leven te maken heeft. Denk aan een stappenteller, verbrande calorieën, hartslag, workouts en ademhaling. Ook als in je drukke agenda geen tijd is om te sporten, helpt Apple Watch je te bewegen. Ieder uur krijg je een herinnering om even te gaan staan en minstens 1 minuut te bewegen. Handig als je voor je werk lang op 1 plek zit. Ook houdt Apple Watch je hartslag goed in de gaten en kan het je een melding geven wanneer je hartslag te hoog is.

Het ideale sportmaatje

Sporten met Apple Watch

Je gebruikt Apple Watch heel gemakkelijk ook tijdens het sporten. Je start workouts voor zowel binnen als buiten en Apple Watch houdt alles voor je bij. Ook wanneer jouw iPhone niet in de buurt is, houdt Apple Watch je workouts bij. Handig als je buiten gaat hardlopen. Regent het maar wil je alsnog een rondje rennen? Apple Watch is waterbestendig dus regen is geen excuus meer om een workout buiten te skippen. Naast de standaard workout app, zijn er ook veel verschillende fitness apps beschikbaar. In de Gezondheidsapp houd je al je statistieken bij en check je of je progressie boekt.

Als verlengstuk van je iPhone

Apple Watch als afstandsbediening

Jouw slimme apparaten stuur je gemakkelijk aan vanaf je pols. Luister je muziek vanaf je iPad, dan klik je op Apple Watch gemakkelijk door naar het volgende nummer op Spotify. Pauzeer een film op Apple TV gemakkelijk vanaf je pols of spoel 30 seconden terug om die spannende actiescène opnieuw te zien. Wil je een groepsfoto maken? In plaats van de timer, gebruik je Apple Watch als afstandsbediening voor je iPhone. Ook je slimme verlichting bedien je met Apple Watch. Via Siri geef je commando's als: "Zet de lampen beneden aan".

Dagelijks gebruik

Bellen met Apple Watch

Apple Watch maakt het dagelijks leven net wat gemakkelijker. Zo mis je nooit meer een oproep met Apple Watch om je pols. Je ziet direct wanneer je gebeld wordt en neemt zelfs een telefoongesprek aan via je pols. Doordat je alle relevante meldingen op je Watch ontvangt, kijk je minder vaak op je iPhone. Bekijk jij je meldingen op je iPhone, dan verdwijnen ze van Apple Watch. Zo zie je alleen de relevante meldingen nog op je pols. Ook navigeren op Apple Watch is handig. Het slimme horloge waarschuwt je met een kleine trilling wanneer je naar links of naar rechts moet. Niemand die doorheeft dat jij de weg kwijt bent!

Aantrekkelijk design

Apple Watch design

Gebruik je Apple Watch voornamelijk om te sporten? Ook in het dagelijks leven mag Apple Watch gezien worden. Er zijn tientallen verschillende bandjes, zo heb je voor iedere gelegenheid een ander bandje. En natuurlijk voor iedere outfit een andere kleur. Je maakt Apple Watch persoonlijker doordat je kiest uit verschillende wijzerplaten. Bijvoorbeeld 1 met een foto van je dierbare, een slideshow van je vakantiefoto's, een wijzerplaat waarop je al je gezondheidsstatistieken ziet of gewoon een analoge klok.

Conclusie

Apple Watch is veel meer dan alleen een leuke gadget. Wil je meer inzicht in je gezondheid? Apple Watch meet onder andere je hartslag en ademhaling. Je ontvang zelfs - als je dit wilt - een waarschuwing wanneer je hartslag te hoog is. Ook wanneer je veel sport of gewoon meer beweging wilt, is Apple Watch super handig. Zo start je workouts voor binnen en buiten en je stelt dagelijkse bewegingsdoelen in. De gezondheidsapp houdt al je statistieken bij zodat je ziet of je progressie maakt. Ook dagelijks maakt Apple Watch sommige dingen net even wat gemakkelijker. Denk aan een timer, notificaties ontvangen op je Watch, en navigeren. Ook dient hij als afstandsbediening voor al je slimme producten in huis. En ook niet onbelangrijk: Apple Watch ziet er ook gewoon mooi uit om je pols!

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 18.827 beoordelingen