The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jelle

Waarom je jouw Macbook wilt verzekeren bij Coolblue

Je denkt er liever niet over na bij het aanschaffen van je nieuwe MacBook, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is daarom slim om je dure apparaat te verzekeren. Niet alleen voor je gemoedsrust, maar ook voor je portemonnee. We vertellen je hier wat een MacBook verzekering van Coolblue inhoudt en wat je eraan hebt.

Coolblue Zekerheidspakket voor je MacBook

Coolblue Zekerheidspakket voor Apple MacBook

Met een Zekerheidspakket verzeker je jouw nieuwe MacBook tegen schade. Gaat er onverhoopt iets mis? Dan wordt je MacBook door ons gerepareerd. Als reparatie niet meer mogelijk is, ontvang je de vervangingswaarde als Coolblue-tegoed. Laat je tijdens je harde werken een kop koffie over je MacBook vallen? Wij repareren je apparaat, zodat jij weer snel aan de slag kunt. Zo neem je jouw MacBook met een gerust hart met je mee.

Waarvoor ben je verzekerd?

Coolblue MacBook verzekering

Bij de aanschaf van je spiksplinternieuwe MacBook heb je de keuze uit 2 soorten Zekerheidspakketten. Met het Zekerheidspakket Schade is je MacBook verzekerd voor schade, zelfs als het je eigen schuld is. Het Zekerheidspakket Compleet dekt daarnaast ook diefstal. In de verzekeringspolis lees je precies waar je allemaal voor verzekerd bent. Bij claims betaal je nooit meer dan je eigen risico. Dit is voor reparaties 10 procent van de aankoopwaarde. Voor diefstal is dit 20 procent. Het maximale eigen risico is 300 euro.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 20.192 beoordelingen