The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Lucinda

Apple iPhone bekijken in onze winkels

Ben je op zoek naar Apple iPhone, maar wil je deze eerst in het echt zien? Kom dan langs in één van onze winkels in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Haarlem, Tilburg, Utrecht, Antwerpen, Lochristi of Zaventem. Hieronder lees je in welke winkels je Apple iPhone ook uitprobeert. Daar staan onze specialisten klaar om je advies te geven.

Informatie over onze winkels

iPhone in de winkel testen

Apple iPhone testen in de winkel

Je vindt Apple iPhone in de winkels in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Leiden, Haarlem, Tilburg, Utrecht, Antwerpen, Lochristi, Zaventem en Brussel. Hier kun je de producten ook direct testen.

Advies iPhone in de winkel

Advies van onze specialisten

Liever meer advies over een product? Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de beste Apple iPhone voor jou. Natuurlijk beantwoorden ze ook al je vragen.

Tips vooraf aan het testen

Apple iPhone tips

Om de juiste Apple iPhone te kiezen, is het handig om vooraf alvast wat te oriënteren. Zo weet je beter waar je op moet letten als je in de winkel staat.

  • Wat ga je er precies mee doen? Ga je mobiel gamen, urenlang series kijken of vind je het belangrijk om goede foto's te maken met jouw iPhone?
  • Gebruik je liever gezichtsherkenning of een vingerafdruk om je toestel te ontgrendelen?
  • Hoeveel geheugen gebruik je nu op jouw mobiele telefoon en heb je voor jouw gloednieuwe iPhone meer geheugen nodig?

Service

iPhone in de winkel

Wil je graag hulp bij de installatie van je nieuwe iPhone? Of lukt het niet met het overzetten van je vakantiefoto's? We helpen je graag in de Coolbluewinkel, onze medewerkers staan voor je klaar. Je kunt bij ze terecht om je screenprotector op te laten plakken. Ook geven ze je graag handige opstarttips om direct aan de slag te gaan met je nieuwe iPhone!

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback
Lucinda
Artikel van:
Lucinda Apple specialist.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.881 beoordelingen