The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Jelle

5 redenen om voor een Tweedekans MacBook te kiezen

Wil je een goedkope MacBook op de kop tikken, maar weet je niet waar je moet zoeken? Je MacBook tweedehands kopen is een goede manier om flink te besparen op de aanschafprijs. Toch kan het wel spannend zijn om zo'n duur product bij een vreemde te kopen. Ik geef je hier 5 redenen om een Tweedekans MacBook bij Coolblue te kopen. Zo profiteer je van zekerheid én een lagere prijs!

Wat is Tweedekans?

Tweedekans Macbook

Bij Coolblue geven wij producten een tweede kans wanneer deze zijn geretourneerd. Vaak is de doos geopend of zijn er minimale gebruikerssporen zichtbaar. We controleren alle Tweedekans-producten uitvoerig, zodat we zeker weten dat ze nog in goede staat verkeren. Alle Tweedekans-producten bieden we aan tegen een gereduceerd tarief. Op de productpagina vind je foto's van eventuele beschadigingen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

1. Bespaar op de aanschafprijs

Tweedekans MacBook besparen

Een van de belangrijkste redenen om MacBook tweedehands aan te schaffen is de prijs. Een geretourneerde MacBook die één keer uit de verpakking is gehaald, is al snel een paar tientjes goedkoper. Niet gek! Het prijsverschil wordt al een stuk groter bij modellen waar de behuizing licht van beschadigd is. Kun jij daar wel mee leven? Dan laat je die extra euro's lekker in je zak zitten!

2. Je krijgt gewoon garantie

Tweedekans MacBook garantie

Is je MacBook toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Onze tevredenheidsgarantie geldt ook gewoon op Tweedekans-producten. Je mag je MacBook dus altijd binnen 30 dagen terugsturen. Natuurlijk heb je na aankoop van je Tweedekans MacBook nog 2 jaar garantie.

3. Nagekeken door onze specialisten

Tweedekans MacBook nakijken

Onze specialisten kijken iedere geretourneerde MacBook na. Zij controleren ze op schade en mankementen. Eventueel repareren ze het product, zodat het aan onze standaard voldoet. Alleen wanneer de specialisten tevreden zijn, worden de geretourneerde producten toegevoegd aan het Tweedekans-assortiment.

4. De service die je van ons gewend bent

Tweedekans MacBook service

Tweedekans-producten krijgen bij ons gewoon dezelfde behandeling als het reguliere assortiment. Je mag dus dezelfde service verwachten die je van ons gewend bent. Ook met onze Tweedekans-producten doen wij alles voor een glimlach!

5. Duurzaam bezig

Tweedekans MacBook duurzaam

Wie Apple MacBook koopt, is al duurzaam bezig. Apple maakt al haar laptops namelijk van 100% gerecycled aluminium. Een Tweedekans MacBook is dus helemaal duurzaam. Geld besparen én jouw impact op de planeet verkleinen? Dan zit je goed met een Tweedekans MacBook!

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.319 beoordelingen