The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Dewy

Advies over iPhone hoesjes van Apple

De aanschaf van een nieuwe iPhone is een flinke investering. Als je iPhone je een beetje dierbaar is, is het onverstandig om zo'n duur apparaat niet te beschermen. Zeker omdat je je iPhone bijna altijd op zak hebt. Terwijl je gaat zitten, rolt je iPhone uit je broekzak. Met een beetje pech is je iPhone dan al beschadigd. Dat wil je voorkomen. Met een goed hoesje blijft je iPhone er zo lang mogelijk als nieuw uitzien en met een hoesje van Apple doe je dat in stijl.

Welke soorten Apple hoesjes zijn er?

Apple siliconen of leren Back Covers

Met een Back Cover bescherm je zoals de naam al zegt, de achterkant van je iPhone. Ook de zijkant is beschermd. Wil je de natuurlijke lijnen van je iPhone graag behouden? Met deze Apple phone case zie je nog genoeg van het uiterlijk van je iPhone. Apple maakt onderscheid in siliconen en leren back covers. Het siliconen hoesje heeft een zijdeachtige afwerking en voelt fijn aan. Ook het leren iPhone hoesje, gemaak van speciaal gelooid en bewerkt Europees leer, voelt prettig aan en je toestel blijft dun. Een nadeel van de back cover is dat het scherm onbeschermd is. Kies naast een back cover dus altijd voor een goede screenprotector.

  • Deze hoes is subtiel waardoor je nog veel van het uiterlijk van je iPhone ziet.
  • De lijnen van je iPhone blijven zichtbaar.
  • Je iPhone is direct te gebruiken.
  • Deze hoes biedt geen bescherming voor je beeldscherm.

Apple leren Folio Book Case

Wil je in 1 keer zowel de voor- als achterkant van je iPhone beschermen? Dat doe je met een Apple Folio Book Case. Zoals de naam al zegt: je opent de hoes net zoals je een boek openslaat. Aan de binnenkant van de hoes heb je vakjes om pasjes, papiergeld of bonnetjes in op te bergen. Dankzij het speciaal gelooide en afgewerkte leer heeft deze mooie iPhone hoes een luxe uitstraling. De microvezels aan de binnenkant zorgen voor een goede bescherming van je iPhone. Het enige nadeel van deze iPhone cases is dat het klepje soms in de weg zit tijdens het bellen. Je hoeft het hoesje er tijdens het opladen van je iPhone niet af te halen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 16.842 beoordelingen