The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Robyn

Match je Apple Watch wijzerplaat voor elke gelegenheid

Je past je Apple Watch gemakkelijk aan op jouw outfits of bepaalde gelegenheden. Je kiest bijvoorbeeld een metalen of leren bandje voor zakelijke gelegenheden en een nylon of siliconen bandje voor in je vrije tijd. Maar ook je wijzerplaat pas je gemakkelijk aan voor iedere gelegenheid. In dit artikel vertellen we je hoe jij je wijzerplaat nog beter afstemt op jouw persoonlijke smaak.

Aan de slag met de wijzerplaten van Apple Watch

Apple Watch wijzerplaten

Je kunt een aantal dingen doen om je Apple Watch wijzerplaat nog beter af te stemmen op de gelegenheid of jouw outfits.

  1. Kies het juiste type wijzerplaat
  2. Kies de juiste kleuren of foto's als wijzerplaat
  3. Pas je wijzerplaat aan
  4. Match je wijzerplaat met je Apple Watch bandje

Kies het juiste type wijzerplaat

In de Apple Watch-app vind je heel veel verschillende soorten wijzerplaten. Als je gaat sporten is het fijn om je activiteitsringen in de gaten te houden. Dan kies je een van de Activiteit-wijzerplaten. Heb je een chic feestje of een zakelijke afspraak? Ook daar zijn geschikte wijzerplaten voor. Kijk eens naar de Californië-, de Meridian- of de Cijfers-wijzerplaten. Wil je weten hoe lang je nog van de zon geniet in je tuin? Dan is de Zonnestand-wijzerplaat iets voor jou.

Kies de juiste kleuren of foto voor je wijzerplaat

Apple Watch wijzerplaat van je shirt

Van sommige wijzerplaten pas je de kleuren aan. Ga daarvoor in de Apple Watch-app op je iPhone naar Wijzerplaten. Kies hier bijvoorbeeld de Cijfer Duo wijzerplaat. Je ziet nu kleurencombinaties die je kunt kiezen. Om je wijzerplaat echt te matchen met je outfit, kies je een foto als achtergrond.

  1. Maak met je iPhone een close-up foto van je T-shirt. Het patroon of de kleuren moeten daarvoor goed zichtbaar zijn. Maak de foto favoriet door op het hartje onderaan te tikken.
  2. Open op je Apple Watch de Foto's-app en selecteer de foto die je net maakte. Druk stevig op het scherm en kies Maak wijzerplaat. Het patroon van je shirt is nu de achtergrond van je Apple Watch.

Zo pas je de wijzerplaat aan

Pas je wijzerplaat aan

Om het juiste type wijzerplaat en de juiste kleuren te kiezen, open je de Apple Watch-app op je iPhone. Ga naar de tab Wijzerplaten. Je ziet nu alle Apple Watch wijzerplaten verschijnen. Kies het type wijzerplaat dat het beste bij de gelegenheid past. Tik op de wijzerplaat. Je ziet nu allerlei opties om jouw Apple Watch wijzerplaat nog meer te personaliseren.

Match je wijzerplaat met je Apple Watch bandje

Apple Watch bandje matchen met wijzerplaat

Je matcht je wijzerplaat ook gemakkelijk met je Apple Watch bandje. Kies bijvoorbeeld dezelfde achtergrondkleur voor je wijzerplaat als je Apple Watch bandje. Heb je het Apple Watch Pride bandje? Daar is ook een bijpassende wijzerplaat voor. Er zijn ook veel verschillende horlogebandjes waarmee jij je Apple Watch afstemt op iedere gelegenheid en outfit.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.343 beoordelingen