The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Robyn

Style je Apple Watch voor elke gelegenheid

Apple Watch stem je gemakkelijk af op iedere gelegenheid, want voor elke situatie is een passend horlogebandje. Zo heb je bandjes die je voor een casual situatie kiest, bandjes die heel geschikt zijn tijdens het sporten en bandjes die je voor een zakelijke omgeving kiest. Lees hier welke Apple Watch bandjes er zijn en welk bandje het beste bij welke gelegenheid past.

Casual

Apple Watch Nylon Sport Loop

Nylon Sport Loop

Het Nylon Sport Loop horlogebandje van Apple is geweven van zacht, ademend en licht materiaal. Het bandje zit dus altijd comfortabel, ook als je wegsmelt op een terrasje als het hoogzomer is. Apple Watch Nylon Sport Loop is beschikbaar in veel verschillende kleuren. Zo kies jij bij iedere outfit de juiste kleur.

 • Het bandje sluit met klittenband en verstel je dus makkelijk tot het lekker zit om jouw pols.
 • Dit bandje is waterbestendig en houd je dus om tijdens het zwemmen of douchen.
Apple Watch Leather Loop horlogeband

Leather Loop

Het Leather Loop bandje voor Apple Watch voelt zacht aan op je pols omdat het leer gewatteerd is. Het bandje is handgemaakt in Italië en beschikbaar in veel verschillende kleuren. Zo style jij je Apple Watch bij iedere outfit.

 • Het bandje sluit magnetisch en pas je dus makkelijk aan op jouw polsomtrek.
 • Dit leren bandje is niet waterbestendig.
Apple Watch Siliconen Sport Loop horlogeband

Siliconen Sport

Het Apple Watch Siliconen Sport bandje is heel sterk, maar ook licht en zacht en zit prettig op je pols. Het uiteinde van het bandje steekt nooit uit, dat stop je namelijk keurig weg dankzij de pinsluiting. Die sluiting zorgt ervoor dat Apple Watch strak om je pols blijft zitten. Je raakt je slimme horloge dus niet zomaar kwijt tijdens een potje voetbal in het park. Ook het siliconen bandje is er in veel kleuren.

 • Het bandje wordt in 2 maten geleverd, dus je kiest gemakkelijk de juiste maat voor jou.
 • Dit bandje is waterbestendig en houd je dus om tijdens het zwemmen of douchen.

Sport

Apple Watch Siliconen Sport Loop horlogeband

Siliconen Sport

Het Siliconen Sport bandje voor Apple Watch gebruik je ook makkelijk in de sportschool. Zweet tast het bandje niet aan en je maakt het bandje makkelijk schoon. Dankzij de pinsluiting hoef je niet bang te zijn dat Apple Watch losraakt tijdens je hardlooprondje. Het bandje is waterbestendig, dus je houdt het gewoon om tijdens het baantjes trekken in het zwembad.

 • Het bandje wordt in 2 maten geleverd, dus je kiest gemakkelijk de juiste maat voor jou.
 • Dit bandje is waterbestendig en houd je dus om tijdens het zwemmen of douchen.
Apple Watch Siliconen Nike Sport Loop horlogeband

Siliconen Nike Sport

De gaatjes in het Siliconen Nike Sportbandje zorgen voor nog meer ventilatie tijdens het sporten. Het siliconen bandje voelt prettig op je huid en de pinsluiting zorgt dat het bandje stevig blijft zitten.

 • Het bandje wordt in 2 maten geleverd, dus je kiest gemakkelijk de juiste maat voor jou.
 • Dit bandje is waterbestendig en houd je dus om tijdens het zwemmen of douchen.
Apple Watch Nylon Sport Loop Nike horlogeband

Nylon Sport Loop Nike

Het Nylon Sport Loop Nike bandje is geweven van nylon draden die reflecteren als er licht op schijnt. Je bent dus goed zichtbaar tijdens je hardlooprondje met dit bandje aan je Apple Watch. Het bandje is ademend en licht, dus het zit comfortabel tijdens het sporten.

 • Het bandje sluit met klittenband en pas je dus makkelijk aan op jouw polsomtrek.
 • Je bent in het donker ook goed zichtbaar dankzij reflecterende nylon draden in het bandje.

Zakelijk

Apple Watch Modern Leren horlogeband

Modern Leren

Op kantoor straal je professionaliteit uit met het Modern Leren horlogebandje voor Apple Watch. Het gladde leer is zo behandeld dat het een verfijnde structuur heeft gekregen. De gespsluiting lijkt uit 1 deel te bestaan, maar is in feite een 2-delige sluiting. Jouw Apple Watch krijgt met het Modern Leren bandje de uitstraling van een klassiek horloge.

 • Het leren bandje geeft Apple Watch een stijlvolle uitstraling, geschikt voor op kantoor.
 • Het leer wordt alleen maar mooier naarmate je het bandje draagt.
 • Dit leren bandje is niet waterbestendig.
Apple Watch Milanese polsband horlogeband

Milanees

Voor een wat chiquere, zakelijke uitstraling kies je voor het Milanese bandje voor Apple Watch. Het flexibele roestvrijstaal glimt mooi en valt soepel om je pols. Het bandje is volledig magnetisch en pas je dus aan tot het de juiste pasvorm voor jouw pols heeft.

 • Het Milanese bandje geeft Apple Watch de uitstraling van een analoog horloge, dit maakt hem geschikt voor formele gelegenheden.
 • Het Milanese bandje is magnetisch en daardoor eindeloos verstelbaar.
 • Dit metalen bandje is niet waterbestendig.
Apple Watch schakelarmband horlogeband

Schakelarmband

De Apple Watch Schakelarmband geeft jouw slimme horloge de uitstraling van een chic horloge. Dit zakelijke horlogebandje is gemaakt van chirurgisch staal en dus ijzersterk. De vlindersluiting van de schakelband herken je misschien van analoge horloges. Het bandje is eenvoudig te verstellen en pas je aan naar jouw polsomtrek.

 • De schakelarmband geeft Apple Watch een luxe uitstraling, geschikt voor zakelijke gelegenheden.
 • Het metalen bandje is gemakkelijk te verstellen.
 • Dit metalen bandje is niet waterbestendig.

Kies de juiste maat bandje

Apple Watch bandje kiezen maat

Het is belangrijk dat jij de juiste maat bandje kiest voor je Apple Watch. De bandjes van Apple Watch 38 millimeter draag je ook op Apple Watch 40 millimeter en andersom. Dat geldt ook voor Apple Watch 42 millimeter bandjes: die draag je ook op 44 millimeter Apple Watch klokjes, en andersom. Kies dus altijd een horlogebandje dat op jouw Apple Watch klokje past.

Style je wijzerplaat

Apple Watch wijzerplaat stylen

Je maakt jouw Apple Watch nóg persoonlijker met je eigen wijzerplaten. Die stel je qua indeling helemaal zelf in en ook de kleuren kies je zelf uit. Zo pas jij je Apple Watch gemakkelijk aan op je outfit of op de gelegenheid. Er zijn moderne wijzerplaten maar ook klassieke wijzerplaten, die doen denken aan analoge horloges. Wil je liever een persoonlijke wijzerplaat? Stel dan bijvoorbeeld een foto van je hond in als achtergrond. Wat je ook als achtergrond wil, op Apple Watch stel je het zelf in.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.259 beoordelingen