The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jelle

Wat is een Apple MacBook CTO met M1 chip?

Een CTO (configure to order) is een op maat gemaakte Apple MacBook. Deze modellen hebben vaak meer opslag of werkgeheugen dan de standaard modellen. We stellen Apple MacBook CTO's samen op basis van specificaties waar veel vraag naar is. Het belangrijkste voordeel is dat jij dat ene specifieke model binnen een dag in huis hebt. Je leest hier wat een Apple MacBook CTO met M1 chip is.

Waarom een Apple MacBook CTO?

Specialist gebruikt Photoshop op Apple MacBook

De nieuwe generatie Apple MacBook modellen hebben een Apple M1 chip. Deze modellen zijn sneller, gebruiken minder energie en worden minder warm dan hun voorgangers. Het werkgeheugen is ingebouwd in de chip, waardoor het later niet uit te breiden is. Als je veel zware programma's gebruikt of graag lang met jouw Apple MacBook doet, is het slim als je kiest voor een model met 16 gigabyte werkgeheugen. De standaard modellen hebben allemaal 8 gigabyte, waardoor je dus al snel bij een CTO uitkomt.

Vandaag besteld, morgen in huis

Klant van Coollbue bestelt producten

Als je zelf een CTO samenstelt, wacht je gemiddeld 6 weken tot je jouw ideale MacBook in handen hebt. Wij begrijpen dat je daar niet per se op zit te wachten. Daarom hebben wij de populairste configuraties alvast besteld. Zo profiteer je van een speciaal samengestelde Apple MacBook met Apple M1 chip die de volgende dag gewoon binnen is. We hebben een ruime selectie, zodat er altijd wel wat voor jou tussen zit.

Hoe herken je een CTO?

Specialist achter Apple MacBook Air

Het onderscheid tussen een standaard en CTO model is niet direct te zien aan de afbeeldingen. De behuizing is immers hetzelfde. CTO's bij Coolblue herken je daarom vooral aan de productnaam. In de naam van een CTO model staan de belangrijkste specificaties. Bijvoorbeeld: Apple MacBook Pro 13" (2020) 16GB/512GB Apple M1 Space Gray. Door de filters in de keuzehulp te gebruiken, vind je het perfecte model voor jou.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.273 beoordelingen