The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Robyn

Wat is het always-on scherm van Apple Watch?

Met de komst van Apple Watch Series 5 bracht Apple ook het always-on scherm voor het slimme horloge op de markt. Het scherm wordt nooit helemaal zwart. Zo bekijk je in één oogopslag de tijd zonder je arm op te tillen. We vertellen je hier meer over het always-on scherm van Apple Watch en wat je eraan hebt.

Always-on scherm in gebruik

Always-on scherm in gebruik

Op Apple Watch Series 5 en nieuwer is de always-on functie standaard ingeschakeld. Je wijzerplaat is dus altijd zichtbaar. Je scherm dimt automatisch wanneer jij je pols laat rusten of het scherm met 1 hand kort bedekt. Vegen over het scherm werkt dan niet, dus je hoeft niet bang te zijn dat Apple Watch je oma opeens belt. Als het scherm gedimd is, worden je gegevens één keer per minuut bijgewerkt. Het scherm licht weer op als jij je pols optilt, op het scherm tikt of één van de knopjes indrukt.

Always-on instellingen aanpassen

De always-on functie schakel je gemakkelijk uit. Zo verleng jij de batterijduur van Apple Watch. Je kunt ook alleen berichten van bepaalde apps verbergen.

  1. Open de Instellingen-app op Apple Watch.
  2. Klik op Beeldscherm en helderheid.
  3. Selecteer Altijd aan om de functie in of uit te schakelen.
  4. Kies Verberg gevoelige complicaties als je bijvoorbeeld de informatie uit je Agenda-app of Berichten-app verborgen wil houden als je niet op Apple Watch kijkt.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.234 beoordelingen