The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jan

Wat heb je aan Norton 360 Deluxe antivirus op een Apple Mac?

Je hebt Norton antivirus gratis bij je Mac ontvangen. Hoewel iMacs, MacBooks en Mac Mini's niet zo vaak het doelwit zijn voor virussen als Windows computers, kunnen Macs wel virussen en malware krijgen. Adware, spyware, ransomware en softwarekwetsbaarheden zijn enkele voorbeelden van problemen waar Macs, en niet alleen pc's, mee te maken hebben. In dit artikel vertellen wij je hoe Norton 360 Deluxe jouw Apple Mac een stukje veiliger maakt.

Wat kun je met Norton 360 Deluxe?

De functies van Norton 360 Deluxe.

Norton 360 Deluxe beschermt tot 3 Macs tegen virussen zoals Trojaanse paarden en spyware. Maar Norton heeft ook veel andere functies die je digitale veiligheid beschermen. Zo beheert Norton je wachtwoorden en financiële gegevens in een digitale kluis en sla je belangrijke bestanden online beveiligd op. Ook blokkeert Norton ongeoorloofde toegang tot je webcam. Je bent dus niet meer bang voor hackers die op een gevoelig moment met je meekijken. De VPN functie van Norton beschermt je als je op een openbaar wifi netwerk surft.

Waarom heb je antivirus nodig op jouw Mac?

Meisje van Coolblue zit op stoel met MacBook Pro op schoot.

Toen de eerste Macs op de markt kwamen, werden deze gebruikt door een selecte groep gebruikers. Het was nog niet interessant voor 'virusmakers' om deze kleine groep gebruikers aan te vallen. Nu Apple miljoenen Macs per jaar verkoopt, is het een stuk interessanter om virussen voor Macs te ontwikkelen. Apple voegt van alles toe in hun software om virussen en hackers buiten te houden. Maar dit is helaas niet altijd genoeg. Norton 360 Deluxe geeft je het laatste stukje extra beveiliging die je nodig hebt om 100 procent veilig te surfen, downloaden, en videobellen.

Je wil geen virusbescherming op je Mac

Norton 360 Deluxe.

Geen probleem. Je ontvangt van ons een Norton 360 code en mag er mee doen wat je wil. Als je de code zelf niet gebruikt, is het misschien wel interessant voor vrienden of familie met een Mac of Windows computer. De code is niet aan jouw naam gebonden en kun je dus weggeven om een vriend of familielid blij te maken.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.123 beoordelingen