The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Alles voor je werkplek

We werken vanuit huis, maar dat betekent niet dat we op dezelfde manier thuiswerken. Voor de een werkt het goed om actief te zijn, door veel te staan en te bewegen tijdens het werken. De ander zit het liefst aan zijn bureau. Je staat in ieder geval voor genoeg keuzes voor het inrichten van je werkplek. Wat heb je allemaal nodig? Je leest het hier.

Thuiswerken met een VR bril

Wij van het Thuiswerkwinkel Team mogen de Oculus Quest 2 VR bril een tijdje gaan testen. En wat hebben we een lol tot nu toe! Onze meetings waren nog nooit zo leuk en interactief. In deze blog lees je onze ervaring met deze VR bril.

Alles over ergonomisch werken en afstellen

We werken vanuit huis, maar dat betekent niet dat we op dezelfde manier thuiswerken. Voor de een werkt het goed om actief te zijn, de ander zit het liefst aan zijn bureau. Hier lees je onze tips over ergonomisch werken en afstellen.

Thuiswerken Binnenpret.
Thuiswerkwinkel Goede zaak.

Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan hebben we iets nieuws voor je: Thuiswerkwinkels.

Met een Thuiswerkwinkel krijg je een eigen portaal waarop je medewerkers kunnen inloggen. Bepaal het persoonlijk budget voor je medewerkers. Dit CoolblueTegoed kunnen ze kunnen gebruiken voor de door jou geselecteerde groep producten binnen jouw portaal. Sommige producten hebben je medewerkers namelijk écht nodig om hun werk te kunnen doen. Daarom kun je zelf kiezen welke producten je op ‘t portaal wil tonen. Wel zo handig.

Wil je het portaal helemaal eigen maken? Voeg dan bijvoorbeeld ook jouw logo, introductie tekst en veelgestelde vragen toe.

Interesse? Tof! Vul jouw gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Coolblue Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 23231- 23.231 beoordelingen