The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Coolblue Zakelijk

Wat heb je nodig om zittend te werken?

Het is belangrijk dat je de juiste producten thuis hebt staan wil je productief en gezond kunnen werken. Vooral als je veel zit tijdens het thuiswerken . Er zijn verschillende producten die er voor zorgen dat jij de perfecte thuiswerkplek hebt wanneer je veel zit. Wij geven je graag 4 opties, zodat je optimaal thuis kunt werken.

Bureaustoelen

Als je thuis aan het werk bent, is het kopen van een bureaustoel essentieel voor een goede houding. Bureaustoelen met een arbo certificering zijn geschikt om urenlang op te zitten voor werk. Er zijn 2 normeringen: NEN en NPR arbo gecertificeerd. Hoe ergonomisch de stoel is, is afhankelijk van onder andere de manieren waarop je de stoel aanpast. Bij een basismodel is dit vaak alleen de zithoogte en de armleggers. Uitgebreidere modellen hebben bijvoorbeeld onderin bij de rugleuning een lendensteun voor nog meer comfort en ondersteuning. Bureaustoelen met meer verstelopties zijn verstandig voor mensen die veel uur per dag zittend werken.

Voetensteunen

Een voetensteun biedt een verhoging voor je voeten en benen, waardoor je uren lang doorwerkt zonder klachten te krijgen. Een goede voetensteun voorkomt dat je benen hangen en draagt daardoor bij aan een betere werkhouding. Kantel de voetensteun tot je hem in de juiste hoek hebt, hierdoor optimaliseer je je zithouding.

Verstelbare monitoren

Een verstelbare monitor zorgt voor een comfortabele zithouding. Er zijn veel verschillende soorten verstelbare monitoren. Denk aan een monitor die je alleen in de hoogte verstelt, een monitor die je kunt kantelen of een monitor die je 90 graden kunt draaien. Lees je goed in over welke monitor het beste bij jou past, zodat je gelijk de juiste keuze maakt.

Ergonomische krukken

Ergonomie is belangrijk als je thuis of op kantoor zittend werkt. Een goede houding voorkomt lichamelijke klachten. De ergonomische kruk is een goede vervanger of afwisseling voor een bureaustoel. Je past de hoogte eenvoudig aan met de hendel of knop aan de onderkant van de zitting. Het dynamische onderstel voorkomt dat de kruk verschuift als je ertegen aanleunt. Extra handig als je zitten en staan met elkaar af wil wisselen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.695 beoordelingen