The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Monitoren

Alle monitoren

Bekijk het volledige assortiment van monitoren.

Beantwoord enkele vragen en vind de beste monitor voor jou.

Monitoren per gebruikssituatie

Monitoren Het oog wil ook wat.
Gaming monitoren

Met een hoge verversingssnelheid en een lage reactietijd, strijd je vloeiend naar de overwinning en geniet je van de gameplay zonder vertragingen.

Monitoren voor werk of studie

Verstel de monitor in de hoogte en creëer een comfortabele werkhouding. Met het ingebouwde blauwlichtfilter voorkom je hoofdpijn en vermoeide ogen.

Monitoren voor foto- of videobewerking

Ontwerp en bewerk je meesterwerken met scherpe details, een hoge helderheid en de beste kleurweergave.

Monitoren bundels

Maak je gaming of (thuis)werk setup in één keer compleet met de samengestelde monitoren bundels.

Bekijk hier welke setup het best bij jouw gebruikssituatie past

Monitor van de maand

Werk efficiënt met een ultrawide monitor

De Samsung LC34H890WGRXEN is een 34 inch ultrawide monitor met usb C poort, waarop je gemakkelijk aan de slag gaat met multitasking. Zo open je meerdere vensters naast elkaar en zorgt de usb C poort voor een multifuctionele verbinding met je laptop. Je verzendt beeld en data en laadt de laptop hiermee op, zodat je altijd een volle batterij hebt.

Arne Monitoren specialist.

Veelgestelde vragen

Welke aansluitingen heeft mijn nieuwe monitor nodig?

Dit is afhankelijk van je gebruikssituatie. Hdmi volstaat voor alle doeleinden, voor gaming en beeldbewerking is DisplayPort meer geschikt door de hogere bandbreedte. Met een usb C aansluiting organiseer je het bureau in één keer en laad je ook direct je externe apparaat op.

Welk formaat monitor past bij mijn gebruikssituatie?

Je gebruikssituatie is belangrijk voor het juiste formaat. 24 en 27 inch monitoren zijn geschikt voor iedere situatie. Voor foto- en videobewerking kijk je al naar een 34 inch ultrawide scherm. Let wel op het formaat van je bureau.

Welke specificaties zijn belangrijk om op te letten bij het kopen van een computer scherm?

Dit verschilt per persoon, maar let vooral op deze 4 specificaties: schermdiagonaal, resolutie, paneeltype en verversingssnelheid. In het onderstaande advies helpen wij je verder op weg.

Hoe kies ik het beste paneel voor mijn gaming monitor?

IPS biedt de beste beeldkwaliteit, maar heeft een lage verversingssnelheid. TN biedt de hoogste verversingssnelheid, maar oogt flets. VA is een goed gemiddelde, maar heeft hoge reactietijden als nadeel.

Wat zijn de voordelen van een twee schermen setup?

Het gebruik van 2 schermen naast elkaar biedt een aantal voordelen. Zo heb je dankzij een dubbel scherm zowel op kantoor als thuis extra werkruimte voor je browser, spreadsheets of foto- en videobewerking.