The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Alle hulp bij het kiezen van een monitor

Het kiezen van een monitor lijkt eenvoudig, maar deze komen in allerlei soorten en maten. Daarom komt er meer bij kijken dan je zou verwachten. Op deze pagina helpen wij je bij het kiezen van een monitor en geven we advies over het gebruik ervan.

Waar wil je de monitor voor gebruiken?

Specialist gebruikt 2 schermen om effectief mee te werken

Waar je op moet letten bij het kiezen van een monitor hangt af van je gebruikssituatie. Zo heb je voor gaming een hoge verversingssnelheid nodig, maar is dat voor kantoorwerk minder belangrijk. In dit artikel stellen wij je een viertal vragen om je op weg te helpen bij het kiezen van een monitor. Weet je al waar je de monitor voor gaat gebruiken? Kijk dan naar het artikel rechts.

Welke monitor past bij jou?

Blije specialist loopt met een portable monitor, omdat deze bij hem past

Weet je al waar je de monitor voor gaat gebruiken? Dan helpen wij je in dit artikel op weg welke verschillende variaties er zijn. Bijvoorbeeld of je een 24 inch of een 27 inch monitor voor thuisgebruik wilt en wat de voordelen van een usb C monitor voor op kantoor zijn. Weet je nog niet waar je de monitor voor gaat gebruiken, klik dan op het advies links.

Alles over specificaties

De resolutie van een monitor uitgedrukt in QHD en het aantal pixels

Bij het kiezen van een monitor kom je langs verschillende termen en specificaties, maar welke zijn nu echt belangrijk? In deze advieshub leggen wij je uit welke specificaties het belangrijkst zijn voor jouw gebruikssituatie.

Alles over aansluitingen

Specialist sluit de monitor aan via een hdmi videokabel

Een monitor kent veel verschillende aansluitingen, zoals hdmi, DisplayPort en usb C. Maar, welke aansluiting past het beste bij jouw gebruikssituatie? En welke aansluiting zorgt voor de beste kijkervaring. In de volgende advieshub hebben wij alles op een rijtje gezet over de aansluitingen van een monitor, het aansluiten van een monitor en meer.© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.513 beoordelingen