The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Advies over monitoren

Op zoek naar een nieuwe monitor, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij geven je graag advies. Hier lees je alles over monitoren en waar je op kunt letten bij het uitzoeken van een geschikte monitor. Wij geven uitleg van specificaties, helpen je bij het kiezen van de monitor en geven advies over wat je na aanschaf moet doen.

Alle hulp bij het kiezen van een monitor

Specialist aan het werk in een zakelijke opstelling

Zie je door alle keuzes het bos niet meer? Geen probleem, wij helpen je graag op weg met het maken van de juiste keuze. In de volgende advieshub vind je al onze artikelen die je helpen bij het kiezen van de juiste monitor. Zo geven we advies over waar je de monitor voor wilt gebruiken, advies per gebruikssituatie en informatie over specificaties en aansluitingen.

Alle hulp na aankoop van een monitor

Specialist sluit de monitor aan via een hdmi videokabel

Je hebt een monitor gekocht, maar wilt graag nog meer weten. Bijvoorbeeld over het aansluiten van je monitor op een desktop, laptop of MacBook. Daarnaast geven we ook advies over het aanpassen van verschillende instellingen en helpen wij je bij het inrichten van een ergonomische werkplek.

Alle advies over monitoren per merk

Specialist met een AOC monitor

Heb je een bepaalde merkvoorkeur of wil je meer weten over wat welk merk biedt? In de volgende advieshub geven wij je meer informatie over de verschillende merken van monitoren. Bijvoorbeeld waarom je voor gaming een AOC monitor wilt, of een LG monitor voor beeldbewerking.

Alle advies over monitoren in onze winkels

Specialist geeft advies aan een klant in een Coolblue winkel

Ben je nog op zoek naar een monitor en wil je deze eerst in het echt zien? Kom dan langs in één van onze winkels, of maak een afspraak voor advies. Onze specialisten staan altijd voor je klaar om de juiste keuze te maken.© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.029 beoordelingen