The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Coolblue Zakelijk

Wat heb je nodig om bellend te werken?

Om goed thuis te kunnen werken is het belangrijk dat je goed bereikbaar bent. Zeker als je een baan hebt waarvoor je veel in contact staat met anderen. Er zijn verschillende producten die er voor zorgen dat jij altijd goed bereikbaar bent, Wij geven je graag 4 opties, zodat je optimaal thuis kunt werken.

Headsets

Headsets voor optimale bereikbaarheid

Om optimaal bereikbaar te zijn wanneer je thuis werkt is het verstandig om een goede headset aan te schaffen. Zo heb je gemakkelijk contact met klanten en collega’s. Headsets zijn er in verschillende soorten en maten. Let daarbij vooral op in de keuze tussen een bedrade of draadloze headset. Is het druk in huis? Ga dan voor een headset met ruisonderdrukking in de microfoon. Daarnaast heb je de keuze in een model dat over het oor gaat of op het oor ligt. Wij leggen je in dit artikel meer uit over de verschillende types headsets, zodat jij de juiste keuze maakt.

Noise cancelling koptelefoons

Noise cancelling koptelefoon voor concentratie

Met een noise cancelling koptelefoon demp je storende omgevingsgeluiden, waardoor je meer geniet van de muziek. Erg handig wanneer je tussen alle belletjes door optimaal wil genieten van je muziek of podcast. Door geluidsdemping heb je minder last van omgevingsgeluid. Zo focus jij je op dat waar je mee bezig bent.

Bureaustoelen

Als je veel aan het bellen bent is de kans groot dat je veel op je bureaustoel zit, bijvoorbeeld om aantekeningen te maken van het gesprek of om in beeld te zijn tijdens een videocall. Een goede bureaustoel is daarbij essentieel. Wij leggen je in dit artikel meer uit over de verschillende types bureaustoelen, zodat jij de juiste keuze maakt.

Internetverbinding

Bellen gaat tegenwoordig niet alleen telefonisch. We werken veel thuis en dat betekent dat we veel videobellen. Om tijdens het videobellen geen last te hebben van een storende internetverbinding is het goed om te kijken naar de beste oplossing voor jouw situatie. Wij helpen je in 2 stappen naar een oplossing voor jouw wifi probleem. Hierbij is het belangrijk om aan te geven in wat voor soort huis je woont. Voor wifi in een vrijstaand huis heb je immers een draadloos netwerk met meer bereik nodig dan wanneer je draadloos internet in een appartement wilt. Wij helpen je hier bij het kiezen van de juiste oplossing voor jou.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.793 beoordelingen