Geschreven door Evany

Apple iPad bekijken in onze winkels

Ben je op zoek naar Apple iPad, maar wil je deze eerst in het echt zien? Kom dan langs in één van onze winkels in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Zaventem. Hieronder lees je in welke winkels je Apple iPad ook uitprobeert. Daar staan onze specialisten klaar om je advies te geven.

Informatie over onze winkels

iPad testen in winkel

Apple iPad testen in de winkel

Je vindt Apple iPad in de winkels in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Zaventem. Hier kun je de producten ook direct testen.

iPad advies van specialisten

Advies van onze specialisten

Liever meer advies over een product? Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de beste Apple iPad voor jou. Natuurlijk beantwoorden ze ook al je vragen.

Tips vooraf aan het testen

iPad advies in de winkel

Om de juiste Apple iPad te kiezen, is het handig om vooraf alvast wat te oriënteren. Zo weet je beter waar je op moet letten als je in de winkel staat.

  • Wat ga je er precies mee doen? Ga je gamen, urenlang series kijken of wil je alleen surfen op het internet met jouw iPad?
  • Gebruik je liever gezichtsherkenning of een vingerafdruk om je tablet te ontgrendelen?
  • Hoeveel geheugen gebruik je nu op je tablet en heb je voor jouw gloednieuwe iPad meer geheugen nodig?

Service

iPad service in winkel

Wil je graag hulp bij de installatie van je nieuwe iPad? Of lukt het niet met het overzetten van je gegevens? We helpen je graag in de Coolbluewinkel, onze medewerkers staan voor je klaar. Je kunt bij ze terecht om je screenprotector op te laten plakken. Ook geven ze je graag handige opstarttips om direct aan de slag te gaan met je nieuwe iPad!

Evany
Artikel van:
Evany Apple specialist.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.867 beoordelingen