The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Mascha

Wat heb je nodig om jouw huis slim te beveiligen?

Je bent op zoek naar producten om je huis te beveiligen. Bij het maken van je keuze heb je 1 voorwaarde: de producten moeten slim zijn. Want met slimme producten ben je altijd en overal op de hoogte van onraad bij jou thuis. In dit artikel geven we je 5 tips waar je aan moet denken tijdens het slim beveiligen van jouw woning.

1) Slim alarmsysteem

Slim alarmsysteem

Een slim alarmsysteem is het startpunt van een slim beveiligd huis. Zo'n smart alarmsysteem heeft een paar pijlers: de app, notificaties op afstand, uitbreidingen en het basisstation. Je verbindt het systeem met wifi. Aan de hand van de grootte van je woning, bepaal je het aantal accessoires. Wanneer het alarmsysteem is ingeschakeld en een accessoire onraad detecteert, ontvang je waar je ook bent een notificatie op je telefoon. Zo ben je dus altijd op de hoogte van de gebeurtenissen bij jou thuis.

2) Slimme beveiligingscamera

Slimme beveiligingscamera

Er zijn 2 soorten slimme beveiligingscamera's: een ip-camera voor je alarmsysteem en een stand-alone beveiligingscamera. Als je al een slim alarmsysteem in huis hebt, kies dan voor de eerste variant. Zo heb je alle gegevens en informatie in 1 app. Is een beveiligingscamera de start van je slim beveiligde huis? Kies dan voor een stand-alone variant. Plaats IP-camera's op plaatsen die jij altijd in de gaten wil houden. Bijvoorbeeld je woonkamer, voordeur of de tuin. Bij een detectie ontvang je een pushbericht op je smartphone en kijk je direct live mee.

3) Slimme deurbellen

Slimme deurbel

Slimme deurbellen hebben een ingebouwde camera waardoor je altijd en overal ziet wie er voor de deur staat. Via de app op je smart device krijg je een bericht zodra je bezoeker op de deurbel drukt. Door de app te openen zie je wie er voor de deur staat en is het ook gelijk mogelijk om met je bezoeker te communiceren. En dat alles zonder je voordeur te openen. Ook wanneer je gewoon thuis bent is een slimme deurbel een veilige toevoeging.

4) Slimme verlichting

Smart lampen

Zet je verlichting op afstand aan waardoor het lijkt alsof je thuis bent. Smart verlichting bedien je, waar je ook bent, via de app op je smart device. Binnenshuis schakel je snel tussen verschillende, ingestelde lichtscenes en buitenshuis is het vooral handig om je lampen aan en uit te zetten. Elk merk heeft zijn eigen gebruikskenmerken. Sommige werken op bluetooth en sommige op wifi. Op de productpagina's lees je hier meer over.

5) Slimme deursloten

Slim deurslot

Maak je slim beveiligde woning compleet met een slim deurslot. Een sleutel voor het openen en sluiten van je deur is verleden tijd. Met een slim slot doe je dat namelijk gewoon met de app op je smartphone of een toegangscode. Bij Veel slimme sloten is het mogelijk om verschillende toegangscodes in te stellen. Bij elke melding dat het slot is ontgrendeld, zie je in de app wie het is geweest. Een handige controlepost dus.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.737 beoordelingen