The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jorn

Wat is de Apple TV app op mijn smart tv?

Sommige smart tv’s bieden de Apple TV app aan op hun smart tv platform. Met de Apple TV app koop, huur en stream je films en series. In dit artikel vertellen we wat de Apple TV app is en wat je ermee kunt op je smart tv.

Een uitgebreide streamingdienst op je smart tv

Apple TV app streamingdienst op je smart tv

De Apple TV app is beschikbaar op sommige nieuwere smart tv’s van Samsung, LG en Sony. Via deze app koop, huur en bekijk je films, series en sportwedstrijden op je smart tv. Het kan zijn dat je smart tv de Apple TV app niet ondersteunt. In dit geval is Apple TV, de mediaspeler van Apple, een uitkomst. Via deze mediaspeler heb je ook toegang tot de Apple TV app en haal je alles uit de streamingdienst van Apple.

Films en series kijken

Films en series kijken en streamen via de apple tv app

Op de Apple TV app bekijk je films en series. In het beginscherm toont de app je persoonlijke aanbevelingen, zodat je altijd de films en series ziet die het beste bij jouw smaak passen. Je koopt of huurt deze per stuk. Zo koop je bijvoorbeeld één aflevering van een serie, of een heel seizoen. Je kiest zo per keer wat je kijkt en waar je voor betaalt. In de bibliotheek in de app staan vervolgens al je gekochte en gehuurde films overzichtelijk bij elkaar.

Abonneren op Apple TV kanalen

Abonneren op Apple TV kanalen in de app

Voor een maandelijks bedrag abonneer je je op verschillende Apple TV kanalen, zoals HBO en Showtime. Je hebt dan onbeperkt toegang tot deze kanalen. Als je geabonneerd bent op sportkanalen, bekijk je onder het tabblad ‘sport’ welke wedstrijden bezig zijn, wat de huidige score van de wedstrijd is en welke wedstrijden er nog gespeeld gaan worden.

Abonneren op Apple TV+

Abonneren op Apple TV+ in de Apple TV app

Met een Apple TV+ abonnement bekijk je alle films en series van Apple zelf. Deze dienst biedt een ruim assortiment aan films, programma’s en documentaires in alle categorieën. Als je een abonnement hebt, verschijnen deze films vanzelf in de Apple TV app op je smart tv. Deze dienst is ook beschikbaar in de Apple TV app op andere Apple apparaten.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.086 beoordelingen