Geschreven door Kasper

Wat is een Apple CTO?

Ben je op zoek naar Apple MacBook of iMac die bijvoorbeeld net een beetje meer werkgeheugen en opslag heeft dan de standaard modellen, dan biedt een CTO uitkomst. CTO staat voor configure to order. Dit betekent dat deze variaties van Apple Mac speciaal zijn samengesteld op basis van jouw wensen. Wij vertellen je meer over CTO’s en wat de voordelen zijn.

Wat is het voordeel van een Apple CTO?

Werken op MacBook

Een CTO is een Apple MacBook, iMac of Mac Mini die we zelf hebben samengesteld. Dit doen we op basis van specificaties waar veel vraag naar is. Het resultaat is bijvoorbeeld een Apple MacBook of iMac met extra werkgeheugen of opslag. Dit levert een assortiment op wat vooral voor de veeleisende gebruiker aantrekkelijk is, gezien veel CTO’s betere specificaties hebben dan reguliere modellen. Hierdoor is de kans groter dat jouw perfecte Apple Mac ertussen zit.

Hoe herken je een CTO?

Werken op MacBook

Je vraagt je vast af hoe je de exclusieve CTO’s onderscheidt van de reguliere modellen. Aan de productnaam zie je of het een CTO is ja of nee. Neem het volgende product als voorbeeld: Apple MacBook Pro 13" (2020) 16GB/1TB 2,3GHz Space Gray. In de naam van een CTO staat extra informatie, zoals het werkgeheugen en de opslag. Je vindt de beste Apple MacBook, iMac of Mac Mini voor jou via de filters in de keuzehulp op de desbetreffende Apple pagina.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 19.921 beoordelingen