The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Iris

Wat is een party speaker en hoe werkt deze?

De naam zegt het eigenlijk al. Een feestje zonder goede speakers is geen goed feestje. Een party speaker is mobiel, dus neem je eenvoudig mee naar locatie. De speaker geeft zowel goed geluid als extra sfeer. Zo krijg je die voetjes wel van de vloer. Wil je weten of jij een party speaker nodig hebt? Lees dan verder.

Hoe werkt een party speaker?

Partyspeaker van JBL

Een party speaker lijk in essentie erg op een standaard luidspreker. Alleen is deze vaak groter en zwaarder, waardoor hij een harder en krachtiger geluid produceert. Vaak komen party speakers met ingebouwde lichtshows. Hiermee creëer extra sfeer tijdens jouw feestje. Je streamt muziek via bluetooth vanaf je smartphone of tablet.

Wanneer gebruik je een party speaker?

Gebruik party speaker

Een party speaker gebruik je tijdens elke gelegenheid of elk event waarbij je muziek of geluid nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een feestje, een sportwedstrijd of een voorstelling. Waar een kleinere bluetooth speaker niet voldoende is, schiet een party speaker te hulp.

Met of zonder ingebouwde accu?

Party speakers met accu

Kies je voor een party speaker met een ingebouwde accu, dan neem je deze eenvoudiger mee van locatie naar locatie. Ook plaats je de speaker op plekken waar je misschien niet direct toegang hebt tot netstroom. Als je de speaker dus veel moet verplaatsen, is een ingebouwde accu handig. Blijft een speaker vooral op dezelfde plek, kies je voor een speaker die werkt op netstroom.

Een party speaker voor karaoke

Karaoke party speaker

Niets maakt je karaokeavond meer compleet dan een party speaker. WIl je avonden meezingen met je favoriete hits, kies dan voor een speaker met karaoke functie, ingebouwde lichteffecten en een meegeleverde microfoon. Zo zingen jij en je vrienden de sterren van de hemel.

Wat kan een party speaker nog meer?

Party speaker buiten

Je hebt party speakers in alle soorten en maten. Wil je er bijvoorbeeld één met bluetooth, of misschien een afstandsbediening? Een met wieltjes, of met ingebouwde accu? Als je van plan bent de speaker buiten te gebruiken, denk er dan over na om een waterbestendige party speaker te kiezen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.186 beoordelingen