The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Wat is het drooggemak bij Samsung wasdrogers?

Wasdrogers van Samsung beschikken over verschillende technieken voor het drogen van je was. Zo droogt je kleding sneller met Super Speed. Dit is handig wanneer je haast hebt of energie wilt besparen. De Samsung Al Control functie is eenvoudig in gebruik en past zich aan op jouw favoriete instellingen. Op deze pagina lees je meer over de functies van de Samsung wasdrogers.

Snel drogen met Super Speed

Super speed

Met een wasdroger met Super Speed beschik je extra snel over schoon en droog wasgoed. Het programma droogt katoenen en synthetische kleding in slechts 81 minuten. Handig wanneer je jouw beddengoed snel weer op je bed wilt doen. Het programma staat op de display van de droger aangegeven, selecteer Super Speed en start de machine. Heb je ook een wasmachine met Super Speed dan is jouw was helemaal klaar binnen 2 uur.

Bestuur je wasdroger met AI Control

Al Control

Een Samsung wasdroger met de Al Control functie past zich aan op jouw gedrag. De SmartThings app geeft advies over programma’s en helpt bij problemen. Droog je bijvoorbeeld een aantal blouses? Dan kies je eenvoudig het programma voor overhemden. Heb je ook een wasmachine met Al Control? Koppel ze dan aan elkaar met de Auto Cycle Link in de SmartThings app. De app selecteert het beste droogprogramma op basis van het wasprogramma dat je hebt gebruikt.

Rowan
Artikel van:
Rowan Wasdrogerspecialist.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.295 beoordelingen