The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Tamara

Alles over Harman Kardon Citation speakers

Harman Kardon heeft een eigen lijn speakers die je samen eenvoudig uitbreidt tot een multiroom of home cinema geluidsopstelling. Daarnaast beschikken de speakers over een ingebouwde Google Assistant voor spraakbediening. Ik vertel je graag meer over de Harman Kardon Citation lijn in dit artikel.

Ontwerp: voor elke ruimte een speaker

De Citation lijn bestaat uit verschillende formaten speakers. Hierdoor kies je per ruimte eenvoudig de juiste speaker. Voor in een kleine ruimte is een Citation One of Citation 100 geschikt. Voor een middelgrote ruimte ga je voor de Citation 300. Een grote ruimte voorzie je van een Citation 500 of Towers speakers. Wanneer je een thuisbioscoopervaring wilt creëren, kies je voor een Bar of Towers in combinatie met surround speakers of de Citation Sub. Alle Citation speakers zijn uitgerust met een Kvadrat stoffen behuizing. Deze stof is vuil- en vuurbestendig. Hierdoor blijft je woning veilig en houd je de speakers eenvoudig schoon.

Bediening: Google Assistant

Speaker bediening

Op de Sub en Surround na bedien je alle Citation speakers met je stem. Roep: 'Hey Google' wanneer je een taak of vraag voor de Google Assistant hebt en de assistant antwoordt. Google helpt je ook bij het online shoppen,op de hoogte zijn van actuele weers- en verkeersinformatie en het beheren van je agenda. Bedienen van de speakers doe je eenvoudig via het touch paneel op de soundbar, Towers, 300 en 500 speaker of via de app op je smartphone.

Streamen: wifi en bluetooth

Streamen via wifi

De Citation speakers beschikken zowel over een wifi als bluetooth optie om muziek te streamen van je smartphone naar de speakers. Via wifi creëer je eenvoudig een multiroom geluidsopstelling en bedien je muziek in ruimtes apart van elkaar. Bluetooth is handig wanneer je muziek afspeelt in de tuin of op andere plekken in huis waar de wifi niet heel sterk is. Via de ingebouwde Chromecast stream je ook eenvoudig muziek van YouTube of een streamingdienst zoals Spotify naar de speakers.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.112 beoordelingen