The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jan

Kun je IT producten buiten ons assortiment kopen?

Op onze website vind je een ruim assortiment aan zakelijke IT producten zoals laptops, desktops en monitoren. Het kan natuurlijk voorkomen dat het product dat aan jouw eisen voldoet niet in ons assortiment is opgenomen. Wij leggen je uit wat de mogelijkheden zijn voor de aanschaf van zakelijke IT producten buiten ons assortiment.

Wat zijn de mogelijkheden?

Meisje werkt op kantoor achter laptop.

Je hebt vast een aantal eisen waar een zakelijk IT product aan moet voldoen. Omdat het gebruiksdoel per persoon verschilt, bieden wij jou de mogelijkheid om producten buiten ons assortiment te bestellen of zelf samen te stellen. Of je nu op zoek bent naar een zakelijke desktop met een specifieke videokaart voor bijvoorbeeld AutoCAD of een laptop met veel werkgeheugen. Onze accountmanager staat voor jou klaar om de opties te bespreken.

Build to order

Werken achter monitoren op kantoor.

Build to order (BTO) en configure to order (CTO) producten zijn speciaal naar jouw wensen samengesteld. Bespreek je persoonlijke voorkeuren met je accountmanager en configureer een IT product die aan jouw eisen voldoet. Bij een laptop kies je bijvoorbeeld de schermgrootte, videokaart en processor. Zo hebben jij en je collega's producten die perfect passen bij jullie gebruikssituaties.

Bestellen

Meisje van de Coolblue klantenservice.

Wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op met jouw accountmanager over de voordelen die een BTO of CTO product jou kan bieden. We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur.

  • Bel ons op 010 7988969
  • Mail ons via zakelijk@coolblue.nl

Bel je buiten onze openingstijden? Dan kun je tot 23.59 uur bij onze klantenservice terecht.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 19.886 beoordelingen