The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Uhro

Welke wifi oplossing heb je nodig voor thuiswerken?

Op je thuiswerkplek heb je goede wifi nodig. Niets is immers zo vervelend als wifi problemen. In dit artikel leggen we je uit welke wifi oplossing je nodig hebt voor thuiswerken. We kijken daarbij naar de locatie in huis waar je werkt. Zo hoef je jezelf niet meer te verplaatsen omdat je videovergaderingen uitvallen.

Multiroom wifi

Multiroom wifi

Wil je goede wifi op je thuiswerkplek én in de rest van je huis? Met een multiroom wifi systeem zorg je voor goede wifi thuis. Deze systemen bestaan uit 3 of meer stations die constant met elkaar in contact staan. Zo ga je in je hele huis online op hetzelfde wifi netwerk. Je telefoon of laptop schakelt vanzelf over naar het sterkste station. Het maakt daardoor niet uit of je aan het werk bent in je thuiskantoor of aan de keukentafel.

Powerline adapter met wifi

powerline adapters met wifi

Heb je precies op je thuiswerkplek geen goede wifi? Of is de wifi ontvangst te slecht om te videovergaderen? Dan kies je voor een powerline adapter om je wifi te verbeteren. Met deze wifi versterker creëer je namelijk 1 extra wifi punt op je werkkamer. Doordat het internetsignaal via het stroomnet loopt kan dat zelfs op zolder. Kabels trekken is daarbij niet nodig. Wil je op meerdere plekken een extra wifi punt? Dan kies je een set met 3 of 4 stations. Ook breid je de set eenvoudig later uit.

Wifi 6 router

Wifi 6 multiroom

Werk je met meerdere mensen tegelijk thuis? Dan heb je een router nodig met veel capaciteit. Een wifi 6 router zorgt daarvoor. Dankzij deze nieuwe wifi standaard heb je namelijk minder last van trage verbindingen. Ook als er 2 of meer mensen in je huis aan het videobellen zijn. Je hebt hiervoor wel nieuwe apparatuur nodig die met wifi 6 overweg kan. Wil je wifi 6 in je hele huis? Dan kies je voor een wifi 6 multiroom systeem.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.319 beoordelingen