The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Coolblue Zakelijk

Geef een cadeau aan je medewerker

Een cadeau krijgen is leuk, zeker wanneer het onverwachts komt. Verras je medewerker daarom met een cadeau. Gewoon omdat het kan. Hier lees je onze tips voor het geven van een cadeau aan je medewerker.

Je medewerkers op een originele manier bedanken?

Regel het met een Coolblue Cadeauwinkel. Laat je medewerkers zelf kiezen uit het door jou gekozen Coolblue assortiment. Je medewerkers hoeven niets voor te schieten en je bepaalt zelf het budget. Vandaag besteld, morgen een blije medewerker.

Cadeautips

Audio

Een nieuwe speaker of een noise cancelling koptelefoon? Dit zijn cadeau's waar iedere medewerker blij van wordt.

Slimme horloges

Er zijn verschillende slimme horloges. Zo heb je smartwatches, sporthorloges en activity trackers. Smartwatches tonen de notificaties van je smartphone op je pols. Sporthorloges houden je workouts bij en activity trackers houden je dagelijkse activiteiten bij. Zo zit er voor iedere medewerker een geschikt cadeau bij.

Oordopjes

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende soorten oordopjes. Vandaar dat dit het ideale cadeau is voor je medewerker. Er zit namelijk voor ieder wat wils bij. Ga je voor draadloos, in ear of ear buds? De keuze is aan jou.© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.259 beoordelingen