The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Mariel van Tongerlo

Rondje van de Zaak

Kom langs bij Coolblue! Een rondleiding door het #leukstekantoorvanNederland! Dat durven wij gerust te zeggen. Want waar kun je nog meer vergaderen in een Ballenbak of op bezoek in de Apenkooi van Bokito?

Wat is het Rondje van de Zaak?

Het Rondje van de Zaak is er voor iedereen die fan is van Coolblue, benieuwd is naar de mensen achter de blauwe pakketjes of van ons wil leren. Een echte Coolblue’er geeft je een rondleiding door ons hoofdkantoor. Kom alleen of neem 1, 2, of 3 vrienden mee. We hebben een algemene rondleiding en 2 themarondleidingen: 1 voor als je specifiek geïnteresseerd bent in ons merk en 1 voor als je alles wilt weten over onze klantenservice.

Verschillende Rondjes van de zaak

Rondje van de Zaak - Algemeen

Je gaat langs de verschillende afdelingen, neemt een kijkje in onze vergaderkamers en krijgt de kans om Coolblue’ers de hemd van het lijf te vragen over wat zij precies te maken hebben met het bezorgen van onze blauwe pakketjes.

1 keer in de 2 weken op dinsdag, woensdag of donderdag van 15.00 - 16.30 uur.

Rondje van de Zaak - Merk

Voor mensen die alles willen weten over ons merk! Zo laten we zien hoe we onze kernwaarden consistent doorvoeren en uitdragen in alles wat we doen. Tot in de puntjes. Natuurlijk maken we een rondje langs al onze themakamers.

1 keer per kwartaal op dinsdag, woensdag of donderdag van 15.00 - 16.30 uur.

Rondje van de Zaak - Klantenservice

Ben jij net zo geobsedeerd door klanttevredenheid als wij? Leuk! In deze rondleiding nemen we je mee naar onze klantenservice. Daar kun je zien hoe we Coolblue helemaal ingericht hebben rondom onze klant. Hoe we onze klantreis elke dag een beetje beter maken, welke software we ontwikkeld hebben en hoe we omgaan met klantcontact.

Kortom: we laten je alles zien wat wij doen om klanten niet gewoon blij te maken, maar echt te verwonderen. Meld je aan.

Locatie Coolblue hoofdkantoor

Weena 664, 3012 CN Rotterdam

Gebruik Google Maps voor reisadvies naar ons kantoor.

Veelgestelde vragen

Ik heb specifieke vragen, kan ik die stellen?

Het Rondje van de Zaak wordt gegeven door echte Coolblue'ers die veel weten van de organisatie. Aan hen kun je gedurende de rondleiding en kort na afloop terecht met jouw vragen. Weten zij het antwoord niet, dan kun je jouw vraag altijd nog achteraf per mail sturen. Dan doen wij ons best om je vraag alsnog te beantwoorden.

Hoe weet ik precies waar ik moet zijn?

Het Rondje van de Zaak vindt plaats op ons hoofdkantoor: Weena 664 te Rotterdam. Alle laatste benodigde informatie zoals een routebeschrijving, ontvang je daags voor de rondleiding per mail.

Mag ik ook meer dan 3 mensen meenemen?

Het is niet mogelijk om voor het Rondje van de Zaak meer dan 4 personen op te geven. Zo houden we de wachttijd zo kort mogelijk en krijgen meer mensen de kans om het kantoor van binnen te bekijken.

Rondje van de zaak Niet storen.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.780 beoordelingen