The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Gesponsord artikel

Alles over Philips luchtreinigers

De luchtkwaliteit om ons heen neemt steeds verder af, waardoor meer mensen last krijgen van hun luchtwegen. De luchtreinigers van Philips helpen bij het verbeteren van de luchtkwaliteit in huis. Dit doen de luchtzuiveraars door bacteriën, virussen, (fijn)stof en vieze geurtjes te neutraliseren. Alles wat je over een Philips luchtreiniger wilt weten, leg ik in dit artikel aan je uit.

Een passende reiniger voor iedere ruimte

Philips luchtreiniger slaapkamer

Welke luchtreiniger je nodig hebt, hangt vooral af van de ruimte waarin je 'm wilt plaatsen. Daarom heeft Philips verschillende luchtreinigers ontwikkelt. Zo hebben ze krachtige luchtreinigers voor grote leefruimtes zoals de woonkamer en kleinere modellen met minder kracht voor bijvoorbeeld de slaapkamer. Bij de slaapkamer modellen is ook rekening gehouden met het licht en het geluid, zodat je 's nachts ongestoord slaapt.

Clean Air Delivery Rate

Philips Series 5000i luchtreiniger

De Clean Air Delivery Rate, ook wel CADR genoemd, geeft de kracht van een luchtreiniger in kubieke meter per uur aan. De kwaliteit van de filters en de kracht van de luchtreiniger hebben invloed op de CADR van de luchtreiniger. Voor welke ruimte de luchtreiniger geschikt is, hangt af van de Clean Air Delivery Rate. Zo is een luchtreiniger met een CADR van 500 krachtig genoeg om alle lucht in een ruimte van 100 vierkante meter te reinigen. Plaats je deze luchtreiniger in een kleinere ruimte, dan is de lucht nog sneller schoon.

Philips AC5659/10

Coolblue's advies voor max. 103 m2 | Filtert pollen, allergenen, fijnstof, geuren & rook | Beschikt over een nachtmodus
499,-
op voorraad
  • Dankzij de nachtmodus doet de luchtreiniger zijn werk 's nachts extra stil.
  • Je bent altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit in de ruimte, dankzij de handige lichtring.
  • Je bedient de luchtreiniger gemakkelijk op afstand met de Air Matters app.
  • De luchtreiniger stopt met werken als je de filters niet op tijd vervangt.
  • In de automatische modus veranderen de ventilatiesnelheid en het geluid constant, waardoor je de tv iets harder moet zetten dan normaal.

Luchtreiniger met dubbele reiniging

De Philips AC5659/10 is de eerste luchtreiniger van Philips die de lucht aan 2 kanten aanzuigt en langs verschillende filters haalt. Aan beide kanten van het apparaat bevinden zich namelijk een voor-, een koolstof- en een HEPA filter. Hierdoor is dit tot heden de krachtigste luchtreiniger van Philips. Met een Clean Air Delivery Rate van 513 is deze luchtreiniger geschikt voor ruimtes tot 103 vierkante meter.

Philips Connected AC4236/10

Bediening via app | Filtert pollen, allergenen, fijnstof, geuren & rook | Beschikt over een nachtmodus
599,-
tijdelijk uitverkocht
  • Je bedient de luchtreiniger ook als je niet thuis bent, dankzij de handige smartphone app.
  • Je bent altijd op de hoogte van de huidige luchtkwaliteit, dankzij de luchtkwaliteitsindicator.
  • Met de automatische modus past de luchtreiniger zijn werking aan, zodra hij een verandering in de luchtkwaliteit meet.
  • In de automatische modus veranderen de ventilatiesnelheid en het geluid constant, waardoor je de tv iets harder moet zetten dan normaal.

Vernieuwd design met 360 graden luchtinlaat

Philips connected AC4236/10 woonkamer

Ben je niet zo'n fan van het uiterlijk van de meeste luchtreinigers? Dan zijn de vernieuwde luchtreinigers een interessante optie. De ronde vorm, neutrale kleuren en de stoffen bekleding komen beter tot zijn recht in het hedendaagse interieur. Daarnaast zorgt het vernieuwde design van de Philips AC4236/10 ervoor dat de reiniger de lucht vanuit alle klanten aanzuigt. In de luchtreiniger zijn 2 ventilatoren geplaatst, zodat de luchtstroom verdubbeld is ten opzichte van zijn voorgangers.

Luchtkwaliteit met kleurindicatie

Luchtkwaliteit sensor

De luchtreinigers van Philips beschikken over een sensor om de luchtkwaliteit te meten. Via een gekleurde lichtring rondom het display geeft de reiniger de huidige luchtkwaliteit in de kamer weer. Bijna alle luchtreinigers van Philips verbind je met de Air Matters app. Hiermee bedien je de luchtreiniger gemakkelijk op afstand en zie je de huidige luchtkwaliteit in huis. Ook geeft de app de luchtkwaliteit buiten aan, zodat je een compleet beeld hebt van de luchtkwaliteit in jouw omgeving.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 18.840 beoordelingen