The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Wat zijn de verschillen tussen de diverse Wacom producten?

Wacom is al jaren de grootste speler op de tekentablet markt. Denk je aan tekentablets, dan denk je aan Wacom. Zo’n grote speler is er natuurlijk voor een ieder op de markt. Daarom heeft Wacom tekentablets voor zowel de echte professionals als de hobbyist. Ontdek hier welk Wacom product bij jou past.

Intuos

Een Wacom Intuos is voor de beginnende digitale creatieveling. Teken erop los met de batterijloze Wacom pen, die 4.096 verschillende drukpunten ondersteunt. Zo lijkt het net alsof je op echt papier tekent. Bovendien is een Intuos in diverse formaten verkrijgbaar, zodat er altijd een grootte voor jou is. De Intuos heeft zelf al voorgeïnstalleerde software, maar is ook uitermate geschikt voor gebruikt met bijvoorbeeld Adobe Photoshop. Vergeet ook de modellen met bluetooth niet, zodat je jouw Intuos draadloos verbindt.

Intuos Pro

De Intuos Pro gaat nog een stapje verder waar de Intuos gebleven is. Het grote verschil zijn de diverse knoppen aan de zijkanten. Zo heb je een touch ring waarmee je jouw tekening kantelt of juist inzoomt om details aan te brengen. Ook heb je meerdere knoppen aan de zijkant, waar je bijvoorbeeld heel makkelijk je meest gebruikte shortcuts aan hangt. Zo teken je met één druk op de knop weer een dikkere lijn in plaats van een smallere op je tekening.

Cintiq

De Wacom Cintiq is een tekentablet met een geoptimaliseerde functieset voor beginnende creatieve professionals. Door de levendige kleuren, helderheid en een ergonomisch ontwerp levert de Cintiq samen met de nauwkeurige Pro Pen 2 een gevoel alsof je op echt papier aan het tekenen bent. Een Cintiq helpt je dan ook jouw creatieve ideeën en (digitale) illustraties naar een hoger niveau te tillen.

Cintiq Pro

Voor de echte professionals is er de Cintiq Pro, de ultieme tekentablet van Wacom. Waarom? Omdat de 4K resolutie van de schermen alle details pas echt tot leven laten komen. Plus de grote hoeveelheid pixels maakt het finetunen van details makkelijker. Het aantal drukniveaus van de Wacom Pen is verhoogd tot meer dan 8000, waardoor je heel precies lijnen tekent. Niet voor niks dat de grootste spelers op de digitale contentmarkt Cintiq Pro modellen gebruiken. De Cintiq Pro is verkrijgbaar in verschillende inchformaten, zodat er altijd een formaat is wat bij jou past.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.428 beoordelingen