In een AEG oven wordt je eten altijd even gaar dankzij de hetelucht. Braad je vaak vlees of vis? Kies dan voor een AEG 6000 serie met kerntemperatuurmeter. Met de serie 7000 stel je de oven de nauwkeurig in. Met de AEG serie 8000 bak je het meest uitgebreid en pas je zelf de luchtvochtigheid aan. Je bakt hiermee ook gezond met stoom.
Zonder het touchdisplay stel je de oven minder gemakkelijk in. Je braadt vlees wel extra nauwkeurig met de kerntemperatuurmeter en gaart gerechten gelijkmatig.
Je eten gaart gelijkmatig dankzij hetelucht.
Je bakt je vlees en vis nauwkeurig dankzij de kerntemperatuurmeter.
Met AEG SurroundCook gaart je eten gelijkmatig op alle inschuifhoogtes in de oven. Zo bak jij meerdere pizza's tegelijkertijd zonder dat je deze halverwege van hoogte wisselt. Ook een grote ovenschotel gaart gelijkmatig. Zo heb je geen last meer van aangebrande randen of een koud middenstuk.
AEG Sense Cook: meet de binnentemperatuur
Met de AEG SenseCook kerntemperatuurmeter bereid je vlees en vis precies zoals jij het wil. Je steekt de kerntemperatuurmeter in bijvoorbeeld je rollade en geeft de gewenste temperatuur aan. Je hoort een geluidssignaal als de juiste temperatuur is bereikt. Zo maak je jouw biefstuk gemakkelijk medium of juist doorbakken.
AEG Assisted Cooking: automatische recepten
Je kiest altijd de juiste instelling met AEG AssistedCooking. Je vult hier in wat je gaat maken, zoals vis. Je kiest dan of het bijvoorbeeld om een hele vis gaat of om filets. Vul de grootte in en of je het compleet doorbakken wil of niet. De oven stelt hierna zelf de juiste stand in, zodat jouw eten er precies uitkomt zoals jij dit wil.
Bij een AEG combi stoomoven bereid je met hetelucht of stoom je maaltijd. Zo behoudt het zijn smaak en vitaminen. Bij een SteamBake oven krijg jij je broodjes extra knapperig. SteamCrisp voegt water toe voor een krokante laag op je lasagne en aardappelgratin. Met SteamBoost bereid je een hele maaltijd met stoom. Bij SteamPro bepaal je ook de luchvochtigheid.
Met een AEG Ecoline oven maak je een milieubewuste keuze. Alle Ecoline ovens besparen energie en bakken met stoom. Zo behoud je niet alleen smaak en vitamines, maar bespaar je ook op je energierekening. Gebruik de regeneren optie om eten op te warmen. Door de toevoeging van stoom voorkom je dat deze uitdroogt. Zo voorkom je voedselverspilling.