Tefal koekenpannen
Baklagen
Standaard antiaanbaklaag
Deze Tefal pannen hebben een handige antiaanbaklaag. Hierdoor bak je met weinig olie en maak je de pan makkelijk schoon. Dankzij de Thermo-Signal stip weet je precies wanneer de pan heet genoeg is. Zo bak je je ei of pannenkoek gelijkmatig gaar.
Keramische antiaanbaklaag
De keramische laag van deze Tefal pannen wordt extra snel heet. Daardoor bak je ingrediënten op hoge temperatuur, handig voor een knapperig korstje. De pan is krasvast en PFAS-vrij, dus je kookt zonder schadelijke stoffen. Na gebruik maak je hem makkelijk schoon.
Roestvrijstalen baklaag
Deze pannen van roestvrij staal houden warmte goed vast. Daardoor schroei je vlees snel dicht en blijft het mals van binnen. Ze zijn PFAS-vrij, dus je kookt zonder schadelijke stoffen. Je gebruikt de pan op alle warmtebronnen, ook op inductie. Na het bakken gaat de pan gewoon in de vaatwasser.
Ontdek meer over Tefal koekenpannen
Tefal Thermo-Signal
Een Tefal koekenpan met een standaard en keramische baklaag heeft in het midden een Thermo-Signal stip. Wanneer de pan warm genoeg is, kleurt deze stip effen rood. Zo leg je altijd op het juiste moment de ingrediënten er in. Handig, zo hang je niet meer met je hand boven de pan.
Milieubewust bakken
Met de Tefal Renew-lijn bak je milieubewust. De pannen zijn namelijk gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium. Verder hebben ze een sterke keramische antiaanbaklaag. Hierdoor zijn ze vrij van schadelijke stoffen en bak je ingrediënten sneller en heter.
Veelgestelde vragen
Is mijn Tefal koekenpan geschikt voor in de oven?
De meeste Tefal koekenpannen gebruik je ook in de oven. Heeft jouw Tefal koekenpan een kunststof handvat? Dan is deze niet ovenbestendig.
Welke Tefal koekenpannen zijn geschikt voor inductie?
Alle Tefal koekenpannen, behalve de Easy Cook & Clean-lijn, gebruik je op inductie. Daarnaast zijn ze ook geschikt op een gasfornuis of een keramische en elektrische kookplaat.