The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Uhro

5 redenen om een IP-camera te kopen

Met een ip-camera zorg je voor camerabeveiliging thuis. Je houdt een oogje in het zeil en kijkt beelden terug als er iets misgaat. Daarnaast zie je op afstand wat je kinderen doen. Of controleer je huisdier als je van huis bent. In dit artikel geven we je 5 redenen om een ip-camera te kopen.

1) Kijk altijd en overal mee in huis

Plaats een ip-camera in de huiskamer of achtertuin en je bekijkt altijd live wat daar gebeurt. Zelfs als je op vakantie bent. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is een goede internetverbinding. Zo houd je moeiteloos een oogje in het zeil als je er niet bent. Dat geeft rust, omdat je zo overal weet wat er thuis aan de hand is.

2) Zie wat je kinderen doen

Ip-camera als babyfoon

Plaats een ip-camera in de kinderkamer. Zo weet je altijd hoe het met je baby of peuter gaat. Vanuit de woonkamer kijk je eenvoudig mee met wat er in de kinderkamer gebeurt. Koop een ip-camera met microfoon en speaker en stel je kind ook gerust. Zo hoef je niet meer op te staan bij ieder geluidje dat je kind maakt. Dankzij de ip-camera zie en hoor je namelijk precies wat er aan de hand is.

3) Voorkom inbraken en vernielingen

Inbraakpreventie ip-camera

Een ip-camera aan je gevel hangen werkt afschrikwekkend. Inbrekers of vandalen weten namelijk dat ze worden opgenomen. Een ip-camera is daardoor een goed middel voor inbraakpreventie. Sluipen er toch mensen ongemerkt je tuin binnen? Kies voor een camera met een alarm dat afgaat als een indringer wordt gesignaleerd. Of koppel de camera aan je smart tuinverlichting. Je laat zo alle lampen aangaan als iemand wordt gespot. Ook op die manier jaag je ongenode gasten weg.

4) Bewaar bewijsmateriaal als het toch misgaat

Bewijsmateriaal

Mocht er onverhoopt toch een dief binnenkomen of wordt er iets vernield? Dan heb je beelden van de daders. Bij je aangifte geef je dan een signalement op. De politie kan ook vragen om de camerabeelden. Hierdoor wordt het eenvoudiger om de daders op te sporen. Mogelijk worden je spullen dan ook snel teruggevonden.

5) Houd je huisdieren in de gaten

Huisdier ip-camera

Tot slot gebruik je jouw ip-camera ook om je huisdier in de gaten te houden. Twijfel je er bijvoorbeeld aan of je hond wel stil is als je gaat werken? Of richt je kat af en toe vernielingen aan? Plaats een camera in de kamer waar ze zitten en je ziet wat er gebeurt. Gebruik een camera met ingebouwde speaker en je spreekt je huisdier zelfs toe. Je doet dit eenvoudig via de app van je ip-camera.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.522 beoordelingen