The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Hulp bij het gebruik van je Philips tv

Met de adviezen op deze pagina haal je extra plezier en gebruiksgemak uit je Philips tv. Zo leggen we je uit hoe je het energieverbruik verlaagt, hoe je de tv terugzet naar fabrieksinstellingen, welke knop wat doet op de afstandsbediening en nog meer.

Philips tv instellen

Via de instellingen van jouw Philips tv stel je het beeld en geluid in. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je bepaalde instellingen wijzigt.

Gamen op je Philips tv

Wanneer je een fanatieke gamer bent en je spelcomputer staat aangesloten op een Philips tv, is het handig om de spelmodus in te schakelen.

Philips tv bedienen

Iedere afstandsbediening heeft een aantal onbekende knoppen. Welke knop wat doet, lees je in dit artikel.

Internet en smart tv

Wanneer je een Philips smart tv hebt krijg je toegang tot verschillende apps en streamingdiensten, zoals Netflix en YouTube. Om hier gebruik van te maken, verbind je de tv eerst met het thuisnetwerk.

Philips tv resetten

Wanneer je een verkeerde instelling hebt aangepast of je van plan bent om de tv te verkopen, is het handig om de tv terug te zetten naar fabrieksinstellingen.

Overige hulp na aankoop

Naast specifiek advies voor Philips tv’s geven we ook algemene tips voor het zo optimaal mogelijk gebruiken van je tv. Denk aan de beste manieren voor het ophangen, aansluiten en schoonmaken van de televisie.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.831 beoordelingen