The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Je multiroom systeem uitbreiden met een soundbar

Heb je al multiroom speakers in je huis en wil je dit systeem uitbreiden met een soundbar voor beter geluid bij je televisie? Wij helpen je graag bij het maken van een keuze voor een soundbar die past bij jouw multiroom systeem.

Ik heb Sonos speakers in huis

Sonos soundbar in woonkamer

Heb je al Sonos speakers in huis? Je breidt de speakerset of multiroom geluidsopstelling eenvoudig uit met een van de Sonos soundbars. Zo verbeter je het geluid bij de televisie. Voor een optimale geluidservaring bij de televisie, voeg je naast een Sonos soundbar ook een Sonos Sub toe aan je geluidsopstelling. Je bedient en koppelt alle speakers in de Sonos app op je smartphone of tablet.

Ik heb HEOS speakers in huis

HEOS soundbar in woonkamer

Heb je al HEOS speakers in huis? Je voegt eenvoudig een HEOS soundbar toe aan je huidige HEOS geluidsopstelling. Zo creëer je eenvoudig een home cinema geluidsopstelling voor beter geluid bij je televisie. Gebruik de HEOS app op je smartphone of tablet om speakers toe te voegen aan je huidige systeem. Voeg naast een soundbar een subwoofer toe van HEOS om geluidseffecten van series, films en muziek te benadrukken.

Ik heb Bose speakers in huis

Bose speakers in woonkamer

Heb je al speakers van Bose in huis en wil je deze uitbreiden met een soundbar? Met een Bose soundbar verbeter je het geluid bij je televisie. Bose beschikt over soundbars die je eenvoudig koppelt met andere Bose speakers voor een home cinema geluidsopstelling. Je bedient ze vanuit de app op je smartphone of tablet. Bekijk alle Bose soundbars en kies de beste soundbar voor jou.

Ik heb Harman Kardon speakers in huis

Zuilspeakers met soundbar

Heb je Harman Kardon speakers in huis van de Omni, Enchant of Citation serie? Harman Kardon beschikt ook over soundbars die passen bij je huidige Harman Kardon speakers. Op deze manier creëer je eenvoudig een homecinema geluidsopstelling voor beter geluid bij de tv of een multiroom geluidsopstelling voor geluid in elke kamer. Via wifi verbind je deze soundbars met je huidige speakers. Bekijk alle soundbars van Harman Kardon en kies de beste voor jou.

Ik heb speakers van een ander merk in huis

Staat het merk van jouw huidige speakers hier niet bij? Bekijk dan hier alle soundbars en vind de soundbar voor jou.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.768 beoordelingen