The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Bob

Aangekondigd: Apple iPhone 11

10 september was het weer tijd voor het jaarlijkse grote iPhone event: de Apple Keynote. Daar zagen we iPhone 11, de opvolger van iPhone Xr. De opvallendste nieuwe toevoegingen zijn de verbeterde camera's achterop en voorop. Zo heeft iPhone 11 een groothoeklens en maak je selfies in slow motion ("slofies"). Lees verder om alles te weten te komen over iPhone 11.

Wanneer leverbaar?

Apple iPhone 11 zilver, groen, geel, paars, rood, zwart

We weten nog niet wanneer je iPhone 11 kunt bestellen. Onze klantenservice kan je daar helaas niets meer over vertellen. Houd onze updatepagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Apple iPhone 11: dubbele camera

Apple iPhone 11 dubbele camera

Met een 6,1 lcd scherm valt iPhone 11 precies tussen iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max in qua grootte. Met de dubbele camera op de achterkant en de selfiecamera op de voorkant heb je nieuwe mogelijkheden. Maak indrukwekkende foto's van een weids landschap of groot gebouw met de 12 megapixel groothoeklens. Tijdens het filmen, wissel je moeiteloos tussen de standaardlens en groothoeklens. Selfies maken doe je voortaan in 4K of in slow motion. Dankzij de krachtige nieuwe A13 Bionic processor blijft iPhone 11 ondertussen soepel en snel draaien.

De verschillen met iPhone Xr

Apple iPhone 11 paars groen geel wit zwart rood waterbestendig

Apple iPhone 11 is de opvolger van iPhone Xr. Het formaat en ontwerp zijn dus ongeveer hetzelfde. Het grootste verschil zit 'm in de camera's, zowel voor- als achterop. De groothoeklens, verbeterde portretmodus en slow motion selfies zijn allemaal nieuw voor iPhone 11. Dankzij Smart HDR zijn je foto's bovendien contrastrijk en spatten de kleuren ervanaf. Je batterij gaat een uur langer mee, dus je komt makkelijk de dag door. Dat komt mede door de nieuwe, snelle en zuinige A13 chip. iPhone 11 is bovendien nog steviger en beter bestand tegen water dan iPhone Xr, dus je neemt iPhone 11 met een gerust hart overal mee naartoe.

Alles over de Keynote

Apple onthulde tijdens de Keynote 3 nieuwe telefoons, een nieuwe Apple Watch en een nieuwe iPad. Jasper vertelt je in 10 minuten alles wat je moet weten.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 17.105 beoordelingen