The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Tamara

Alles over wifi speakers testen in onze winkels

Ben je van plan om een wifi speaker te kopen? Dan vind je het wellicht prettig om deze speaker eerst zelf te testen. Laat dit nu kunnen in een van onze winkels in Amsterdam, Tilburg en Den Haag. In onze luisterruimtes vind je meerdere wifi speakers. In onze winkels in Groningen, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Antwerpen, Zaventem en Lochristi vind je geen wifi speakers, maar staat er altijd een specialist om je advies te geven.

Let op: winkels open op afspraak

Onze winkels zijn geopend op afspraak. We zijn open voor het ophalen van je bestelling, advies, tablet- en telefoonreparatie en retouren. Je pakketje kun je zonder afspraak ophalen, voor alle overige services vragen we je een afspraak te maken.

Wil je advies over een wifi speaker?

Informatie over onze winkels

Coolblue winkel

Advies van onze specialisten

Onze wifi speaker specialisten in de winkels helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jou. Ze beantwoorden je vragen over wifi speakers en bijpassende accessoires.

Luisterruimte wifi speakers

Wifi speakers testen in de winkel

Je vindt onze wifi speakers in de winkels in Den Haag, Tilburg en Amsterdam. Hier kun je zelf de producten testen. In alle andere winkels vind je geen wifi speakers, maar staat er altijd een specialist om je advies te geven.

Voorbereiding

Een keuze maken voor een wifi speaker kan lastig zijn. Om deze keuze eenvoudiger te maken is het handig als je jezelf alvast wat vragen stelt voordat je onze winkel bezoekt. Op deze manier weet je beter waar je op moet letten tijdens je keuze voor een wifi speaker en kunnen onze medewerkers jou beter helpen.

Multiroom en smart platform

Multiroom speakers op een rij
  • Bedenk vooraf of je de speaker in een multiroom opstelling wilt gebruiken, nu al of in de toekomst. Heb je bijvoorbeeld al speakers thuis en is dit een uitbreiding? Of is dit je eerste wifi speaker? Je wilt dan in de toekomst wellicht in meerdere ruimtes speakers plaatsen.

  • Maak je thuis gebruik van een smart home platform, zoals Google Assistent of Amazon Alexa? Vraag dan advies in de winkel welke wifi speaker het meest geschikt is om te gebruiken in jouw smart home.

Meer informatie over onze winkels

Wil je meer informatie over onze winkels?© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.612 beoordelingen