The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Vergelijk de wifi speaker systemen

Er komt veel kijken bij de keuze van een wifi speaker. Wanneer je voor één merk kiest, kies je voor één systeem. Dit is handig wanneer je meerdere speakers met elkaar wilt koppelen voor een stereoset of multiroom opstelling. Op deze manier werken speakers naadloos met elkaar samen. We lichten hier 5 belangrijke wifi speaker systemen toe om je te helpen met je keuze.

Sonos: gebruiksvriendelijk en innovatief

Sonos One

Sonos is één van de populairste merken voor audio in huis. Je kiest een Sonos speaker wanneer je gaat voor gebruiksgemak en innovativiteit. De speakers hebben een strak design en zijn gericht op de toekomst door middel van continue updates. De app is eenvoudig te bedienen en leidt je snel door een installatie heen. Het merk maakt speakers voor verschillende ruimtes. Denk aan een waterbestendig ontwerp, of een ingebouwde accu voor buiten.

Harman Kardon: fijne details

Harman Kardon Citation One

Kies je voor een Harman Kardon, dan kies je voor geluidskwaliteit. Dit merk staat bekend om hun innovatieve technologieën en dat hoor je. Ze produceren speakers voor elke ruimte in je huis. Denk aan een compacte speaker voor in de slaapkamer en een grotere luidspreker voor in de woonkamer of keuken. Het merk heeft geen eigen applicatie waardoor je niet het geluid aanpast op jouw wensen. Je koppelt de speakers eenvoudig in de Google Home app.

Denon: diepe bas en makkelijk te combineren

Denon Home 250

Met speakers van Denon luister je naar krachtig geluid met een sterke bas. Denon creëert speakers van hoogwaardige kwaliteit. Het voordeel van dit merk is dat je de modernere speakers kan combineren met oudere Denon en Marantz receivers via de HEOS app. Zo maak je je geluidsinstallatie compleet. Via deze app installeer en koppel je verschillende speakers aan elkaar.

JBL: eenvoudig te bedienen

JBL speakers

Je kent JBL waarschijnlijk van de bluetooth speakers en de boxen die grote concertzalen vullen met rijk geluid. Maar ook dit merk voorziet je van krachtige wifi speakers voor heel je huis. Je verbindt eventueel extra speakers aan elkaar via de Google Home app. Ook stuur je de speakers aan via de ingebouwde spraakassistent, waardoor je ze eenvoudig opneemt in je slimme huis. Wil je liever een wifi speaker die je eenvoudig verplaatst of mee naar buiten neemt? Ga dan voor een speaker met ingebouwde accu en bluetooth.

Bose: krachtig en stijlvol

Bose SoundTouch

Je kiest voor speakers van Bose als je een groter budget hebt voor je speakers. De compacte en stijlvolle speakers leveren veel kracht en volume, waardoor je niet per se een grote luidspreker nodig hebt. Via de Bose app verbind je meerdere speakers met elkaar voor een stereo set of multiroom opstelling. Het voordeel van Bose speakers is dat ze vaak een kleurendisplay hebben waarop je het huidige nummer ziet. Ook bevatten ze snelkeuzetoetsen waarbij je met één druk op de knop bij je favoriete playlist bent.

Conclusie

Elk wifi speaker systeem is verschillend en welke je kiest is afhankelijk van jouw wensen. Bedenk vooral wat voor jou belangrijk is. Met Sonos kies je voor design en gebruiksgemak. Harman Kardon, JBL en Bose garanderen je geluidskwaliteit en Denon koppel je aan oudere receivers.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.586 beoordelingen