The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Tamara

Kies je eerste Sonos speaker

Met de artikelen op deze pagina leggen we uit wat je allemaal met het draadloze multiroom systeem van Sonos kunt doen. Vervolgens helpen we je de beste keuze binnen het brede assortiment te maken. Zo beoordelen we de speakers op gebruiksvriendelijkheid, geluidskwaliteit en nog veel meer.

Waarom kies ik voor Sonos?

Hoe werkt Sonos

Een multiroom systeem biedt veel voordelen ten opzichte van andere wifi speakers. Zo stream je muziek naar elke kamer in je huis en bedien je al deze speakers via 1 app. Daarnaast maak je ook eenvoudig een draadloos homecinema set voor beter geluid bij de televisie en integreer je oude speakers met de multiroom speakers.

Uitbreidingsmogelijkheden met Sonos

Uitbreidingsmogelijkheden met Sonos

Met Sonos heb je veel uitbreidingsmogelijkheden. Start je met een Sonos One in de slaapkamer? Voeg dan een 2e Sonos One toe voor een stereopaar, of plaats deze in de badkamer voor een multiroom effect. Staan er speakers in de woonkamer? Breid deze dan uit door een soundbar en subwoofer toe te voegen voor een beter geluid bij je televisie. Naast deze speakers beschikt Sonos over componenten waarmee je het draadloos netwerk versterkt of vintage speakers toevoegt aan de geluidsopstelling.

Bedieningsgemak en Google Assistant

Bedieningsgemak en Google Assistant

De Sonos One en de Sonos Beam hebben een ingebouwde Google Assistant. Andere Sonos speakers zijn compatibel met Google Assistant. Hiermee bedien je al je Sonos speakers spraakgestuurd. Daarnaast koppel je de Assistant eenvoudig met je Google Account en stel je ook vragen over je agenda, herinneringen en het weer en verkeer. Sonos beschikt over een eigen app van waaruit je al je Sonos speakers in huis bedient. De app is simpel in gebruik en erg overzichtelijk. Met het tabje 'rooms' bedien je je speakers afzonderlijk per ruimte in huis waar de speakers staan.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.773 beoordelingen