The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Tamara

Google Assistant in Sonos speakers

Google Assistant. Je hebt er vast al van gehoord. Het wordt al verwacht, maar is nu definitief: Sonos heeft Google Assistant geïntegreerd in de speakers. Je bedient Sonos speakers nu ook via spraakopdrachten. Op deze pagina vertel ik je meer over Sonos en Google Assistant.

Wat is Google Assistant?

Google Assistant

Google Assistant is een virtuele assistent die ingebouwd is in speakers. De door Google ontworpen assistent geeft antwoord op je vragen en volgt commando's op. Vraag naar het weer, je agenda of om een ander muzieknummer af te spelen. De Assistant regelt het voor je. Wanneer je jouw Google account koppelt aan een Google Assistant speaker, krijg je antwoord op persoonlijke vragen. 'Hoe laat heb ik mijn afspraak bij de kapper?' Of 'hoe lang is de file naar mijn werk?'

Wat en wanneer verandert er iets aan mijn Sonos speakers?

Sonos speaker

De Sonos Beam soundbar en de Sonos One wifi speaker hebben een geïntegreerde microfoon, waardoor de Google Assistant alleen op deze speakers zal werken. Wat er verandert aan de Sonos speakers? Je kunt vanaf nu je muziek en films bedienen via spraakopdrachten en informatie opvragen over je agenda, het weer of het laatste nieuws.

Hoe zit het met mijn andere Sonos speakers?

Sonos speakers

Heb je een andere Sonos speaker dan de One of de Beam? Dan kun je die niet direct spraakgestuurd bedienen. Je bedient deze speakers alleen spraakgestuurd door ze te koppelen met een One, Beam, Google Home of Google Home Mini. Heb je een Play:5 in de slaapkamer en een One in de woonkamer? Zeg dan tegen je One speaker: speel dit nummer af in de slaapkamer en je nummer speelt af op de Play:5.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.380 beoordelingen