The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

De 5 beste accessoires voor je PlayStation 4

Met de 5 top accessoires uit deze lijst maak je jouw spelervaring op je PS4 console een stuk makkelijker. Van gaming headsets voor communicatie in online games tot laadstations en standaarden om je controllers en PlayStation netjes en klaar voor gebruik op te bergen. Handig als cadeautje, of gewoon voor je eigen verzameling.

Gaming Headsets

PS4 gaming headset

Online een potje Fortnite of Call of Duty spelen is lachen, maar helemaal als je ook nog eens met je vrienden overlegt over de strategie en wie nou precies die heavy sniper mag looten. Een gaming headset bij je PS4 is dan ook geen overbodige luxe. Tegenwoordig zijn er voor de PS4 ook veel draadloze headsets beschikbaar die urenlang meegaan op een volle acculading, waardoor je vanuit je luie stoel helemaal opgaat in je games.

Tweede controller

Dualshock controllers in 3 colours

De afgelopen jaren is het populair om via internet samen te gamen, maar het blijft toch het leukst om met je vrienden samen op de bank een co-op game te spelen. Een tweede controller is dan ook geen overbodige luxe. Er zijn controllers beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen. Zo weet je precies welke controller van jou is en welke controller je hebt opgeladen; handig als je de nummer 3 op deze lijst nog niet in huis hebt.

Laadstation voor je controller

Laadstation voor 2 ps4 controllers

Heb je eindelijk tijd voor die nieuwe game die je al de hele week vanuit de kast ligt aan te kijken, is je controller weer leeg. Gelukkig los je dit probleem eenvoudig op door je controller na gebruik weer netjes in een laadstation te plaatsen. Deze laadstations zijn er in vele soorten, maten en stijlen, maar laden allemaal één of meer controllers tegelijk op. Zo zit je nooit zonder een controller en laat je hem ook niet meer slingeren.

Racestuur

PS4 racesturen

Ben je gek op racen? Dan is een racestuur de ultieme toevoeging aan je PS4, zodat je in combinatie met bijvoorbeeld een racestoel het gevoel krijgt alsof je écht achter het stuur kruipt in games als F1 2018, Driveclub en andere oogstrelende racing sim games. De meeste racestuurtjes zijn ook voorzien van een pedaalset, zodat je echt plankgas geeft en bijvoorbeeld ook zelf schakelt. Dus, pak die pole position en zet ook online strakke rondetijden op het scorebord.

Games

PS4 slim in standaard

Om te gamen op je PS4 heb je natuurlijk games nodig. Of je meer van shooters bent of van sport spellen dat maakt niet uit, het bestaat allemaal. Bijna iedere game heeft een single player die je alleen speelt, de verhaallijn. Maar er zijn ook games die een co-op mode hebben of een split screen ondersteunen zodat je samen met 2 personen op 1 PlayStation speelt. Tot slot is er multiplayer, waar je via het internet met en tegen mensen speelt van over de hele wereld.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.446 beoordelingen