The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Coolblue Zakelijk

De ervaring van HDI Global Specialty

HDI Global Specialty werkt thuis, samen met Coolblue. Net als veel andere bedrijven zijn zij aan de slag gegaan om haar medewerkers te voorzien van een goede thuiswerkplek. Lees hier de ervaring met een Thuiswerkwinkel van HDI Global Specialty.

Onze ervaring

Waarom wij op zoek zijn gegaan naar een Thuiswerkwinkel

Het is de afgelopen tijd steeds duidelijker geworden dat we voorlopig blijven thuiswerken, ook na Corona. HDI Global Specialty wil haar medewerkers daarbij faciliteren, zodat ze op een gezonde en fijne manier thuis kunnen werken. Op deze manier is de werkplek op kantoor en thuis optimaal. Vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar verschillende partijen die dit kunnen organiseren. Coolblue kwam toen ook naar boven. Van te voren hadden we dan ook best hoge verwachtingen.

De kennismaking

We hebben een aanvraag bij Coolblue ingediend en een kennismakingsgesprek gehad. Zo werden er al kort wat vragen beantwoord. Vervolgens hebben we een video meeting gehad waarbij we al een voorproefje kregen van het resultaat. Hier zagen we al hoe mooi, slim en gepersonaliseerd de Thuiswerkwinkel van Coolblue kon worden. Na deze video call hebben we voornamelijk mail contact gehad.

De Thuiswerkwinkel

Onze Thuiswerkwinkel zag er direct professioneel uit en we vonden het heel leuk dat er een portaal speciaal voor ons gebouwd kon worden. De medewerkers kregen direct de link met ons bedrijf zien. Uiteindelijk hebben ongeveer 67 medewerkers van HDI Global Specialty toegang gekregen tot de Thuiswerkwinkel.

Afgelopen december hebben al onze medewerkers een nieuwe laptop, toetsenbord, telefoon en muis gekregen. We hebben daarom bureaus, bureaustoelen, workstations, een monitor en wifi versterkers gekozen als assortiment voor de Thuiswerkwinkel. We zijn heel erg tevreden. De shop is op 1 april live gegaan en de volgende dag kregen we meteen foto’s van blije collega’s met hun nieuwe werkplek.

De samenwerking met Coolblue verliep heel prettig. Bij vragen of opmerkingen kregen we snel reactie. We zijn blij met het resultaat.

Enthousiast? Vraag vrijblijvend een Thuiswerkwinkel aan

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden met de Thuiswerkwinkel. Vraag vrijblijvend een Thuiswerkwinkel aan en onze specialisten nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.771 beoordelingen