The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Thomas

Hoesjes voor e-readers bekijken in onze winkels

Je vindt onze e-reader hoesjes in de winkels in Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Tilburg en Zaventem Hieronder lees je in welke winkels je hoesjes voor e-readers ook uitprobeert. Daar staan onze specialisten klaar om je advies te geven.

Informatie over onze winkels

E reader hoesje winkel

Een e-reader hoesje bekijken in de winkel

Je vindt onze e-reader hoesjes in de winkels in Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Tilburg en Zaventem. Hier kun je de producten direct bekijken. In alle winkels kun je uiteraard ook gewoon terecht voor advies.

Advies e reader hoesje

Advies van onze specialisten

Liever meer advies over een product? Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de beste hoesje voor een e-reader voor jou. Natuurlijk beantwoorden ze ook al je vragen.

Tips tijdens het bekijken

Waar op letten e reader hoesje

Bepaal aan de hand van een aantal vragen welk e-reader hoesje het beste bij jou en je e-reader past.

  • Welke e-reader heb je? Hoesjes voor e-readers zijn modelspecifiek. Kies een hoes voor jouw e-reader zodat je zeker weet dat hij past.
  • Hoeveel bescherming moet de e-reader hoes bieden? Lees je veel in bad of aan het strand? Kies dan een waterdichte e-reader hoes.
  • Zet je de e-reader tijdens het lezen liever neer dan dat je hem vasthoudt? Kies dan een e-reader hoesje met een standaard.
  • Wil je dat de e-reader automatisch in slaapstand gaat wanneer je de hoes dichtklapt? Bekijk dan eens een e-reader hoesje met auto-wake functie.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.428 beoordelingen