The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Julie

Alles over het Gardena Smart System

Je bent gek op je tuin. Toch gaat de hoeveelheid werk die je eraan hebt je soms tegenstaan waardoor je niet geniet van je tuin zoals je zou willen. Gardena snapt dit en introduceert het Gardena Smart System. Installeer dit Gardena systeem in je tuin en het maait en besproeit je gazon volledig automatisch. De adder onder het gras? Je hebt een smartphone of tablet (iOS of Android) nodig waar je de gratis Gardena app op installeert.

Werking

Het systeem bestaat uit een gateway, sensor, besproeiingscomputer en robotmaaier. De tuinapparaten zenden of ontvangen informatie via de gateway (verbonden met het wifi-netwerk) naar een app. Installeer de app en koppel alle onderdelen met je mobiele apparaat. Geef vervolgens de sensor een plek in je tuin en bevestig de besproeiingscomputer aan de buitenkraan. De robotmaaier installeer je zodat hij klaar is voor gebruik en het aansturen via je mobiele apparaat kan beginnen. De 3 grote voordelen van het Gardena Smart System lees je hieronder.

1. Gemakkelijke installatie

Besproeiingscomputer

Schrik niet van de naam 'Gardena Smart System'. Het systeem is namelijk vooral zelf erg smart. Hierdoor hoef je zelf je hoofd niet te breken over moeilijke koppelingen en verbindingen. De installatie wijst zich vanzelf en het koppelen van de losse Gardena onderdelen spreekt ook voor zich. Gewoon na de installatie in je luie stoel gaan zitten met je mobiele apparaat in je hand. Mooi meegenomen is dat de app handige tuintips geeft waar je dan ook daadwerkelijk de tijd voor hebt om deze te lezen.

2. Hoog gebruiksgemak

Robotmaaier

De zware klussen in de tuin die jou weleens te veel zijn, neemt het Gardena systeem over. Je hoeft dus niet langer handmatig je gras te maaien of te sjouwen met zware gieters. Het systeem heeft daarnaast een complete bloemen- en plantendatabase. Hierdoor weet je precies welke soort planten wat voor bewatering nodig heeft en stel je dit direct in. Let op: wandel af en toe wel even door je tuin. En dan niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Een ander bijkomend voordeel van het systeem is dat je water uitspaart. Je past het aantal besproeiingen per dag via de app aan, waardoor je nooit te veel water geeft. Bovendien houdt de app de actuele weersvoorspellingen in de gaten. Hierdoor weet de app wanneer het niet nodig is om te sproeien, bijvoorbeeld als het gaat regenen. Zo bespaar je dus veel water.

3. Met een gerust hart op stap

Gardena Smart System

Overal ter wereld houd je de status van je tuin in de gaten. Of je nu bij de buren zit of een aantal weken op vakantie bent. Vanaf je bestemming laat je bijvoorbeeld het gras een keer extra maaien of pas je de momenten waarop er bewaterd wordt aan. Zo voorkom je een verdorde tuin tegen de tijd dat je thuiskomt.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.273 beoordelingen