The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Alles over wasdroger storingen

Oh nee, je wasdroger heeft een storing. Gelukkig los je de meeste wasdroger storingen zelf op. Bijvoorbeeld wanneer het pluizenfilter vol zit of als de condensor vuil is. Of wanneer er een verdwaalde sok tussen de deur zit. Je leest hier wat de meest voorkomende foutcodes per merk zijn en hoe je deze eenvoudig oplost.

AEG storing

AEG wasdroger storing

Een probleem met de waterafvoer, vochtsensor of de temperatuursensor. Je zit niet te wachten op een storing, maar het komt wel eens voor. Lees hier wat de meest voorkomende AEG wasdroger storingen zijn en hoe je deze verhelpt.

Bosch storing

Bosch wasdroger storing

De condensafvoerslang rechttrekken of het pluizenfilter schoonmaken; het kan zomaar de storing van jouw Bosch wasdroger oplossen. Lees hier wat de meest voorkomende Bosch storingen zijn en hoe je deze verhelpt.

Haier storing

Haier wasdroger storing

Misschien zie je wel een E6 of een F5 code op het scherm van je Haier wasdroger. Je hoopt er natuurlijk niet op, maar een storing komt wel eens voor. Hoe je deze storingen zelf oplost, lees je hier.

Samsung storing

Samsung wasdroger storing

Foutcodes tE of dE: het zijn storingen die bij een Samsung wasdroger voorkomen. Door het pluizenfilter te reinigen of een sok uit de deur te halen, los je deze op. Lees hier welke Samsung wasdroger storingen er zijn.

Whirlpool storing

Whirlpool wasdroger display

Het condensreservoir legen of de condensor goed afspoelen. Een Whirlpool storing is meestal heel gemakkelijk zelf te verhelpen. Ontdek hier welke Whirlpool storingen er zijn en hoe jij deze eenvoudig oplost.

Zanussi storing

Zanussi wasdroger storing

Mogelijk krijgt je Zanussi wasdroger geen stroom of sluit de deur niet goed. Je moet het maar net weten. Om het probleem te verhelpen, vind je hier de meestvoorkomende Zanussi wasdroger storingen.

LG storing

LG storing

Zie je een foutcode op het scherm van je LG wasdroger? Dan heb je te maken met een storing. Mogelijk zit er iets tussen de deur of werkt de temperatuursensor niet. Je lost een storing vaak eenvoudig zelf op. Wat de meest voorkomende LG storingen zijn, lees je hier.

Miele storing

Miele storing

Misschien zit al je wasgoed aan één kant van de trommel of heeft de automaat een schoonmaakbeurt nodig. In deze gevallen zie je soms een foutcode. Gelukkig los je wasdroger problemen vaak gemakkelijk op. Lees hieronder alles over Miele wasdroger storingen en hoe je deze oplost.

Siemens storing

Siemens storing

Start het programma van je wasdroger niet? Dan heb je mogelijk te maken met een storing. Dit zie je aan de foutcode op het scherm van je automaat. De oplossing is vaak eenvoudig. Mogelijk heeft de droger een schoonmaakbeurt nodig of moet je de automaat even opnieuw opstarten. Welke Siemens storingen er zijn en hoe je ze oplost, lees je hier.© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.259 beoordelingen