The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Hoe ontkalk je de Philips 2200 en 3200 koffiemachine?

In onderstaande video vind je specifieke instructies voor het ontkalken van jouw Philips uit de 2200 en 3200 serie. Ontkalken is belangrijk, omdat je hiermee de levensduur van jouw apparaat verlengt. Als je het AquaClean waterfilter van Philips gebruikt, ontkalk je de koffiemachine slechts één keer per anderhalf jaar. Hiervoor gebruik je het best de Saeco CA6700 ontkalker van Philips zelf.

Instructies voor het ontkalken

Volg de instructies uit de video om jouw Philips 2200 of Philips 3200 te ontkalken. In de video wordt de Philips 3200 met melkreservoir als voorbeeld gebruikt, maar de stappen zijn voor alle modellen uit de 2200 of 3200 serie gelijk.

Nodig:

  • Saeco CA6700 ontkalker
  • Grote bak (1 liter inhoud)

Hoe vaak moet je ontkalken?

Als je het AquaClean waterfilter gebruikt en telkens optijd vervangt, ontkalk je de koffiemachine slechts één keer per anderhalf jaar. De koffiemachine geeft een melding wanneer het ontkalken nodig is. Gebruik je geen waterfilter? Dan zul je het apparaat veel vaker moeten ontkalken. Hoe vaak dat is, hang af van het gebruik, maar reken op zo'n één keer per 3 maanden.

Welke ontkalker gebruik je?

Ontkalkingsvloeistof | Geschikt voor Philips en Saeco | Voor 2 ontkalkingbeurten
27,95
op voorraad

We raden je aan om de ontkalker van Philips/ Saeco te gebruiken. Dit ontkalkingsmiddel is specifiek afgestemd op de materialen van de koffiemachines van Philips. Zo weet je zeker dat je jouw koffiemachine niet beschadigt. Ook voorkom je zo dat de garantie op de koffiemachine vervalt, wegens gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.316 beoordelingen