The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Sanne

Hoe reset je jouw GoPro camera?

Er is iets mis met je GoPro camera. Misschien ligt het aan de instellingen van het toestel. Om dit uit te zoeken, moet je het toestel resetten. In dit artikel wordt in een aantal korte stappen uitgelegd hoe je dit doet bij een GoPro action camera.

Stap 1: zet je GoPro camera aan

Eerst zet je je GoPro camera aan. Dit doe je via het knopje aan de zijkant van het toestel waar 'Mode' op staat. Houd de knop een aantal seconden ingedrukt voor je hem loslaat. De camera staat aan als je een piepje hoort en beeld ziet verschijnen op het scherm.

Stap 2: haal het instellingenmenu tevoorschijn

Je gaat nu naar het menu waar je de instellingen verandert van je GoPro camera. Dit doe je door over het scherm van boven naar beneden te swipen. Het menu dat je nodig hebt komt nu vanzelf tevoorschijn.

Stap 3: kies de juiste optie in het menu

Swipe in het instellingenmenu helemaal naar onderen tot je de opties 'Camera Defaults' en 'Factory Reset' tegenkomt. Met de eerste optie reset je alle instellingen behalve de datum/tijd, de gebruikersnaam en het wachtwoord van je camera. Je kiest voor 'Factory Reset' als je alles wilt resetten. Je camera wordt dan ook losgekoppeld van je GoPro Plus account. Het is goed om te weten dat bij beide opties je foto's en video's bewaard blijven.

Stap 4: start met de reset van de camera

Nu je weet welke optie je moet hebben, hoef je alleen nog maar de reset in gang te zetten. Dit doe je door 'Reset' aan te tikken op het scherm. Vervolgens gaat het toestel aan het werk. De reset is klaar als je een piepje hoort en de camera opnieuw wordt opgestart.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.586 beoordelingen